fbq
Uutiset
05.11.2020 20:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Nelonen Media
BB-Sini
Näin paljon asianajajana työskennellyt BB-Sini tienasi viime vuonna!
Uutiset
05.11.2020 20:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Nelonen Media

Big Brother 2020 -talossa vaikuttanut asianajaja ja varatuomari Sini, 33, tienasi nykyisistä BB-asukkaista huomattavasti eniten.

Erokohun takia BB-talosta poistunut Sini tienasi vuoden 2019 verotietojen mukaan 60 613 euroa. Pääomatuloja naisella ei ollut. Palautuksia hän sai 1 281 euroa. Mikäli ansiotulot jaettaisiin tasaisesti 12 kuukaudelle, summaksi tulisi 5 051 kuussa.

Lue myös: BB-Valvomon Ero-extra: Talosta poistuneelle kohu-Sinille jääkylmää kyytiä – ”Miten noin korkeasti koulutettu voi munata näin pahasti?!”

Big Brother -talossa viikon asunut Sini poistui talosta maanantaina (14.9.), kun hän kuuli aviomiehensä laittaneen avioeron vireille. Talossa ollessaan Sini kiehnäsi paljon Artun kanssa, ja hänen käytöksensä muun muassa Minnaa kohtaan herätti rajua keskustelua sosiaalisessa mediassa. Sinin käytös koettiin kiusaamiseksi, kun hän naljaili Minnan olevan ihastunut Arttuun.

Lisäksi Sini kertoi henkilökohtaisia asioita avioliitostaan ja moitti Suomen oikeusjärjestelmää.

Lue myös: Ohhoh! Erokohun keskellä oleva BB-Sini laukoo suorat sanat somevideolla: "Mun ei ehkä kannattais tehdä tätä..."

Tilaa Seiskan uutiskirje! »