Katso kuva!

Näin hulvattomasti tuore Big Brother -voittaja Joel palasi sosiaaliseen mediaan - ratkiriemukas kuva: "Se menikin sitten ihan aika hyvin!"

Uutiset | 30.11.2020 17:18

Tämänvuotinen Big Brother Suomi -kisa ratkesi sunnuntaina, kun kilpailun voittajaksi kruunattiin Joel Jämsinen.

Joel keräsi ylivoimaisesti eniten yleisöääniä ja päihitti finaalin huipennuksessa Kristiinan.

Lue myös: Korona esti tuoretta BB-voittaja Joelia kohtaamasta perhettään – yllättävä kommentti tilanteesta: ”Niin karulta kuin kuulostaakin…"

Voittoa seuraavana aamuna Joel palasi kaikkien ilahdukseksi Instagramiin, ja tuoreessa päivityksessään Joel kertasi tunnelmiaan.

Joel kertoi Instagram-tilillään, ettei saanut viime yönä nukutuksi yhtään. 

- Optimi nolla tuntia yöunta takana. Kävin tuommoisessa televisio-ohjelmassa, ja se menikin sitten ihan aika hyvin. Kiitos kaikista kivoista viesteistä, mitä olette laitellut. Kaikkiin ei kerkeä vastaamaan, mutta ilolla niitä luen. Lähden nyt Arttu Liimataisen kanssa aamupalalle, Rakastakaa toisianne, Joel kertoo viitaten kisassa kolmanneksi selvinneeseen BB-Arttuun.

Instagram-päivityksen yhteydessä hän jakoi kuvan, jossa hänellä on käsissään kukkapuska ja iso kyltti. Kyltissä lukee, että Joel voitti 30 000 euroa kilpailusta. 

Hänellä on otoksessa päässään hannukarpomainen karvahattu ja aurinkolasit, jonka sangat ovat ananaksen malliset.

Lue myös:  Big Brotherista häädetty Vili lyttää tylysti koko ohjelman: ”Tylsin kausi kautta aikojen – en odottanut BB-talolta näin suurta tylsyyttä!” 

Lue myös: Sukupuolensa korjaava BB-Ella haluaa kivat rinnat – ”Niiden pitää olla pyöreät ja terhakkaat” 

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!