Korona esti tuoretta BB-voittaja Joelia kohtaamasta perhettään – yllättävä kommentti tilanteesta: ”Niin karulta kuin kuulostaakin…”

Telkkari | 29.11.2020 23:32

Big Brotherin voittajaksi äänestetty Joel ei päässyt tapaamaan perhettään ja läheisiään BB-finaalissa.

Big Brotherin finaali huipentui Joelin voittoon, ja hän sai 66,2 prosenttia katsojien antamista äänistä. Big Brotherin voiton myötä hän nappasi 31 500 euron voittopotin.

- En ole miettinyt voittosummaa. Se tuntui aika kaukaiselta ajatukselta. En ala hankkia materiaa tai omaisuutta. Käytän rahan elämiseen. Meillä on tulossa Timon kanssa Afrikan-matka, joten ei sekään jää nyt rahasta kiinni, Joel kertoi Seiskalle suoran Big Brother -finaalin jälkeen.

Joel vietti Big Brother -talossa 12 viikkoa, eikä hän ole ollut missään yhteyksissä talon ulkopuolelle. Aikaisemmin Big Brother -finaalissa on nähty finalistien läheisiä, mutta koronapandemian aiheuttamien rajoitusten takia studiossa oli yleisönä ainoastaan BB-talon vanhat asukkaat.

- Niin karulta kuin se kuulostaakin, niin ei sinällään harmittanut, vaikka lähipiiri ei ollutkaan studiossa vastassa. Tärkeimmät olivat ruudulla, ja se riitti tuomaan lohtua.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!