Näin Temptation Island Suomi -Iiron uusi rakas suhtautui kohukäytökseen: ”Pitkiä keskusteluita on käyty ja helppoa ei aina ole ollut”

Uutiset | 03.06.2019 14:00

Temptation Island Suomen viides tuotantokausi on ohi. Ohi ovat myös salailun ajat, sillä ohjelman päättymisen jälkeen kilpailijat saivat vihdoinkin kertoa julkisesti mahdollisista uusista suhteistaan!

TISuomen viimeisessä jaksossa seurattiin Meijun ja tämän turkulaisrakkaan Iiron parisuhteen kariutumista. Mies ei jäänyt tuleen makaamaan, sillä nykyään hän viihtyy Miss Helsinki -kilpailusta tutun Rebecca Reinikkalan kanssa. 

Lue lisää: Romanssi?! Temptation Island -Iiron kaunis seuralainen paljastui tyrmääväksi Miss Helsinki -finalistiksi: viettivät iltaa tiiviisti yhdessä – uudet kuvat!

Iiro ja Rebecca suhaavat kahden kaupungin välillä, sillä vaalean Miss Helsinki -kaunottaren tukikohta sijaitsee Helsingissä. Viime viikolla julkaistun valokuvan kuvatekstissä Iiro viittaakin rakkaansa helsingin asuntoon kakkoskotinaan. 

- Pitkän päivän jälkeen ”Hki kotiin” tullessa odotti ihana yllätys. Viiniä, herkkuja ja Frank Sinatraa - ja vielä tällaisenä iltana, kun vihdoin Tempparit loppuu ja saa taas jatkaa omaa elämää vapaasti.

Lue lisää: TIS-Meiju paljastaa: IIron jälkeen pikasuhde Tonin kanssa - ilmiriita seurasi: "Intohimosta en tiedä, mutta tulista se oli"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chill weekend 💭💤

Henkilön 𝐑𝐄𝐁𝐄𝐂𝐂𝐀 𝐑. (@rebeccristina) jakama julkaisu

"Pitkiä keskusteluja on käyty"

Iiron käyttäytyminen Temptation Island Suomessa on aiheuttanut paljon keskustelua erityisesti sosiaalisessa mediassa. Ohjelmaa seuranneiden mielestä myös Iiron tapa puhua ihmisistä oli loukkaavaa kautta kauden. 

Iiron julkaiseman kuvan yhteydessä tiedustellaankin ystävällisesti kuinka Rebecca on suhtautunut Iiron televisiopersoonaan. 

- Pitkiä keskusteluita on käytyä ja helppoa ei aina ole ollut - tämän varmasti jokainen ymmärtää. Perhe ja ystävät tuntevat mut eikä heidän mielipiteensä muutu televisio-ohjelman perusteella, joten kaikki ketkä minut oikeasti tuntee ovat seisseet vahvasti mun tukena ja olen siitä hyvin kiitollinen heille. Täytyy muistaa, että yksi luku ei ole koko kirja ja televisiossa on näytetty minusta vaan ne huonot puolet - jokaisella meillä on monta puolta.

Katso myös TIS-Jennan Iltarovion viimeinen jakso! 

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!