Uutiset

TIS-Meiju paljastaa: IIron jälkeen pikasuhde Tonin kanssa - ilmiriita seurasi: "Intohimosta en tiedä, mutta tulista se oli"

31.05.2019 11:01

Kevään rakastetuin ja vihatuin tosi-tv-sarja Temptation Island Suomi on päättynyt. Viimeinen jakso nähtiin eilen torstai-iltana. 

Tunnin aikana päästiin seuraamaan Meijun ja tämän miesystävän Iiron välienselvittelyä. Lopulta intensiivinen keskustelu johti siihen, ettei kaksikko lähtenyt saarelta pariskuntana. Ero ei kuitenkaan kauaa kestänyt, sillä suhde jatkui heti kotiin päästyttyä. Silti vain muutama päivä myöhemmin Meiju ja Iiro ajautuivat tilanteeseen, jossa he päättivät erota lopullisesti. 

Lue lisää: Temptation Island Suomi -Meiju paljastaa – palasivat yhteen Iiron kanssa: ”Meillä oli todella, todella, kovia riitoja”

tis-toni
 
Temptation Islandin aikana Meiju viihtyi paremmin kuin hyvin sinkkumiesten joukosta löytyneen Tonin kanssa. Lomaromanssi otti tuulta alleen myös Suomessa. 

- Toni itse asiassa laittoi minulle viestiä heti, kun sain puhelimen käteeni jo Thaimaassa. Olin sanonut Tonille jo kuvausten aikana, että en halua olla Suomessa yksin. Hän totesi, että vaikka olisin edelleen Iiron kanssa niin siitä huolimatta hän olisi tukenani. 

- Suomessa sitten nähtiin ja juteltiin. Itse asiassa siitä se idea sitten lähti. Se, etten halua enää olla Iiron kanssa, Meiju kertoi Seiskalle. 

Lue lisää: Temptation Island Suomen sinkku-Toni otti rikostaustansa uutisoinnin raskaasti: ”Suoraan sanottuna tuntui per***ltä”

tis-toni ja meiju

Lue lisää: Temptation Island Suomen Meiju ajautui ilmiriitaan sinkku-Tonin kanssa: ”En ollut raskaana TIS-kuvauksissa”

Meijun ja Tonin suhde kesti muutaman kuukauden. 

- En tiedä kuinka intohimoinen suhde meillä oli, mutta tulinen se kyllä oli

Maaliskuussa Meiju ja Toni ajautuivat riitaan, jota puitiin myös sosiaalisessa mediassa. Toni teki Instagram-tilillään suuria syytöksiä. Mies muun muassa laukoi, että Meiju olisi ollut raskaana TISuomi-kuvausten aikaan. 

- En pysty antamaan Tonille anteeksi. Siitä on jo reilusti yli kuukausi, kun olemme laittaneet niin sanotusti lusikat jakoon. Se käy silti lähes päivittäin mielessä. Nyt minulla on kaksi todella rankkaa suhdetta takana, Meiju päättää. 
 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media & seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!