Katso kuva!

Ex-kansanedustaja Pertti Salovaaran nuori rakas on kaunis nigerialainen yksinhuoltajaäiti – paparazzikuva!

Uutiset | 28.01.2019 07:03

Seiska uutisoi viime viikolla, että vakavien terveys- ja parisuhdeongelmien kanssa pitkään kamppailleen ex-kansanedustajan Pertti Salovaaran, 48, elämässä puhaltavat nyt uudet, iloiset tuulet. Hän on nimittäin tapaillut jo kuukausia noin 30-vuotiasta nigerialaisnaista.

Lue myös: Pertti Salovaaralla suhde nuoren nigerialaisen kaunottaren kanssa: takana tuskainen avioero - ikäeroa noin 20 vuotta!

– Pertin ja tumman kaunottaren yhteiselo on huomattu paikkakunnalla. He vaikuttavat varsin onnellisilta yhdessä, ja yhteiset yöt ovat tulleet tavaksi, Lempäälästä kerrotaan.

Lue myös: Eron jälkeen ryyppäämään ratkennut Pertti Salovaara toipui: Olen ollut juomatta!

Paikkakuntalaisten mukaan nainen ilmestyi Pertin elämään alkusyksystä. Silti hänestä ei tiedetä vielä juuri mitään.

– Kaunotar on tullut Suomeen vasta viime kesänä. Hänellä on parivuotias tytär, mutta välit lapsen isään viilenivät pian maahanmuuton jälkeen, Seiskalle kerrotaan.

Kolmikko poistui Pertin asunnolta puolen päivän jälkeen. Pertillä itsellään on kolme lasta, joten yhteiselo uuden kullan tyttären kanssa sujuu hyvin.
Kolmikko poistui Pertin asunnolta puolen päivän jälkeen. Pertillä itsellään on kolme lasta, joten yhteiselo uuden kullan tyttären kanssa sujuu hyvin.

 

Lue myös: Rankasta erosta toipunut Pertti Salovaara uudesta rakkaastaan: ”On sovittu, ettei puhuta…”

Toissa viikolla Pertistä ja kaunottaresta tupsahteli Seiskalle taas lukuisia vinkkejä. Pari nähtiin autoilemassa muun muassa Tampereella, joka Seiskan tietojen mukaan on naisen kotikaupunki.

Seiskan paparazzi lähti toissa viikon tiistaina ottamaan selkoa parin yhteiselosta. Pian paljastui, että nainen oli pienen tyttärensä kanssa jälleen yötä Pertin luona. Kolmikko lähti asunnolta puolen päivän jälkeen ja hurautti kohti Tamperetta onnellisen oloisina.

Haluatko nähdä lisää paparazzikuvia? Ota Seiskan paparazzi Panu Hörkkö seurantaan Instassa: www.instagram.com/panuhorkko/

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!