fbq
Uutiset
22.10.2017 21:42
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Timo Korhonen
Maria Veitola
Näin Maria Veitola kommentoi Tomi Metsäkedon kourintakohua ja Tähdet, tähdet -potkuja!
Uutiset
22.10.2017 21:42
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Timo Korhonen

Tähdet, tähdet -tuomari Maria Veitola kommentoi Seiskalle Tomi Metsäkedon potkuihin johtanutta kourintakohua.

Lue myös: JUURI NYT: Tomi Metsäketo ulos Tähdet, tähdet -ohjelmasta! Kourintakohu kävi kalliiksi

Lue myös: Tomi Metsäkedolta raju tilitys Tähdet, tähdet -potkuista: anelee anteeksiantoa kourintakohusta - avautuu liiallisesta juhlimisestaan! 

Lue myös: Järkyttyneiden naisten rajut tilitykset Tomi Metsäkedosta: Tähdet, tähdet -laulaja kouri, vaati seksiä ja solvasi!

Seiska jututti Mariaa heti suoran Tähdet, tähdet -lähetyksen jälkeen.

Oliko mielestäsi oikein antaa Tomille potkut kohun takia?

− Totta kai oli oikein, ehdottomasti. Vaikka siinä olisi kyse tietyllä tavalla vain epäilyistä...ja ihmiset varmasti pohtivat, onko tapahtunut jotain rikosta...mutta mielestäni sillä ei ole väliä. En usko, että kenenkään täytyy mustamaalata ketään täysin syytöntä ja nuhteetonta ihmistä. Mielestäni on todella hyvä asia, että sille on nollatoleranssi. Sen pitäisi olla aina niin, Maria kommentoi Seiskalle.

Lue myös: Tomi Metsäketo lähestyi vantaalaisnaista suoralla seksiehdotuksella – sai pakit ja raivostui täysin: Hän jankutti, että olen tyhmä ämmä!

Lue myös: Tomi Metsäketo avautuu Facebookissa kourimiskohusta - selitykset poikivat vihaisen kommenttivyöryn: ""Tiedät hyvin, mitä olet tehnyt!"

Lue myös: Kourintakohussa rypevä Tomi Metsäketo jatkaa avautumistaan: pyytää nyt anteeksi - vertaa saamaansa kritiikkiä vihapuheeseen!