Uutiset

Mysteerisairaus selvisi! Maisa Torppa on edelleen vuodelevossa - avautuu rankasta viikostaan somessa: "Kiitos tuhansista tsemppiviesteistä!"

09.08.2020 12:30

Maisa Torppa, 29, kertoi tiistaina 4. elokuuta joutuneensa sairaalaan. Kohukaunotar julkaisi kuvapäivityksen Instagram-tarina-osiossaan, jossa hän makasi sairaalapedillä hengityssuojain päällä. 

Lue myös: Mistä on kyse? Maisa Torppa joutui sairaalaan ja julkaisi pysäyttävän kuvapäivityksen somessa: "Tämä on tän hetken realistinen tilanne"

Monet Maisan seuraajista olivat huolissaan kaunottaren terveydestä. Torstaina Maisan ystävä Milla teki päivityksen Maisan Instagramiin, jonka mukaan Maisa oli vielä huonossa kunnossa. Jo silloin ilmeni, ettei kyseessä ollut koronatartunta.

Lue myös: Maisa Torppa yhä sairaalassa - ystävä kertoi Maisan tilanteesta: "Hän on huonossa kunnossa!"

Aivokalvontulehdus 

Sunnuntaiaamun aikana Maisa lisäsi julkaisun Instagramiinsa, jossa hän kertoo sairastaneensa aivokalvontulehduksen. 

- Tota joo... ei lähtenyt tämä elokuu (ja mun huomenna alkava kesäloma‼️) käyntiin ihan niinkuin olin suunnitellut. Kiitos tuhansista tsemppiviesteistä, mitä mun läheiset on mulle lukeneet, kun en itse ole pystynyt puhelinta käyttämään.

- Viikko vierähti sairaalassa huonommassa kunnossa, kuin olen ikinä ollut. Ja ei ollut edelleenkään kyseessä korona, maailmassa on valitettavasti edelleen muitakin sairauksia. Minä sairastin aivokalvontulehduksen.

Maisa kertoo voivansa jo paremmin.

- Nyt sitten pikkuhiljaa parantelen itseäni vuodelevossa. Tänään pääsin omin avuin jo suihkuun! Mustikat kiltisti odottaa keräämistä tuossa omalla tontilla ja eiköhän noista monista pilkistävistä kanttarelleista saa piirakankin leipastua. Mukavaa elokuuta kaikille! ps. Kuva Pärnun reissulta, sinne haluan joskus takaisin!

Lue myös: Maisa Torppa viiletti sähköpotkulaudalla! Tähän kohukaunottaren matka tyssäsi – kuva!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!