Katso kuva!

Muistatko miten sensuellisti Nisa Soraya poseerasi 80-luvulla? ”Tunnen tehneeni historiaa” – kuva!

Uutiset | 01.01.2019 11:03

Nisa Sorayan kohtalo sinetöityi Turun Seurahuoneella 1970-luvun lopulla. Singaporelaisen yhtyeen laulaja keikkaili kuukauden Turussa, ja yhtenä iltana hotellin yökerhoon asteli sen ajan kuuma laulajaidoli Markku Aro.

Lue myös: No huh, tältä näyttää nykyään 80-luvun diskokuningatar Nisa Soraya – avantouinti ja tarkka syöminen pitävät huikeassa kunnossa! ”Euroviisuihin ysikymppisenä!”

Eksoottinen Nisa ja komea Markku olivat hyvä duo. He heittivät jopa 20 keikkaa kuukaudessa. Koko kansan huulille he nousivat Euroviisukarsinnoissa 1981 kappaleella Mun suothan tulla vierees sun. Se ei voittanut, mutta edisti Nisan uraa.

– Seuraavaksi minulle puuhattiin omaa levyä. Voitteko uskoa, että en osannut sanaakaan suomea, kun levytin debyyttialbumiani? Kaiken lisäksi olin ollut niin paljon itäisessä Suomessa Markun kanssa keikoilla, että murteeni oli ihan savoa!

Nisa hurmasi myös levyjensä kansitaiteella 80-luvulla.
Nisa hurmasi myös levyjensä kansitaiteella 80-luvulla.

 

Lue myös: Muistatko vielä Nisa Sorayan? Tältä Huone 105 -hitin esittäjä näyttää tänä päivänä!

Nisa opetteli suomen kielen tuplavokaaleja ja -konsonantteja, minkä ehti. Veikko Samulin säveltämä ja Raul Reimanin sanoittama Huone 105 nousi esikoislevyltä hitiksi vuonna 1982. Toinen iso hitti on vuoden 1985 Kevään sävel -tv-laulukisassa esitetty Anna rakas raju hetki.

– Tunnen tehneeni historiaa. Tuskin tulee Aasiasta enää ketään, joka saapuu Suomeen saakka ja laulaa Finnhitsin.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Kalle Kangas
Kuvat:Lehtikuva ja Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!