Katso kuva!

No huh, tältä näyttää nykyään 80-luvun diskokuningatar Nisa Soraya – avantouinti ja tarkka syöminen pitävät huikeassa kunnossa! ”Euroviisuihin ysikymppisenä!”

Uutiset | 31.12.2018 10:19

Vaikka vuosia on tullut mittariin, Nisa Sorayan, 61, vauhti ei laannu. Energinen laulaja jakaa aikansa Kanarian, Helsingin ja Ranskan välillä.

– Olin ensimmäinen, joka alkoi tuoda suomalaisia orkestereita Kanariansaarille. Nyt on kiva käydä vain laulamassa siellä, Nisa kertoo kuulumisiaan harmaana talvipäivänä Helsingissä.

Lue myös: Muistatko vielä Nisa Sorayan? Tältä Huone 105 -hitin esittäjä näyttää tänä päivänä!

Musiikki on Nisan elämä. Hän on laulanut ja esiintynyt pienestä pitäen. Kaunotar on myös todellinen maailmankansalainen. Iso-Britanniassa syntynyt, Singaporessa nuoruutensa viettänyt ja Suomeen päätynyt. Nisan äiti on ranskalainen, isä Bangladeshista.

– Tunnen tehneeni historiaa. Tuskin tulee Aasiasta enää ketään, joka saapuu Suomeen saakka ja laulaa Finnhitsin.

Historiallinen tapaaminen! On kulunut yli 30 vuotta siitä, kun Markku Aro ja Nisa Soraya edellisen kerran kohtasivat. Yhteiskuva on lokakuulta Hercules-yökerhosta Helsingistä.
Historiallinen tapaaminen! On kulunut yli 30 vuotta siitä, kun Markku Aro ja Nisa Soraya edellisen kerran kohtasivat. Yhteiskuva on lokakuulta Hercules-yökerhosta Helsingistä.

 

Lue myös: Ikinuori iskelmäsuosikki Markku Aro, 68, paljastaa hyvän kuntonsa salaisuuden: Neljä viisi kertaa viikossa!

Nisa kertoo, että avantouinti pitää hänet kunnossa.

– Tänäkin aamuna kävin uimassa kotini liepeillä Helsingin Eiranrannassa. Olen myös vuosikymmeniä syönyt makrobioottisesti, paljon kasviksia ja kuituja, vähän rasvaa. En esimerkiksi koske valkoiseen viljaan tai maitoon.

– Euroviisuihin voisin mennä, vaikka ysikymppisenä. Suomi tarvitsisi roimasti lisää markkinointihenkisyyttä. Pitäisi saada Marimekko, Finlayson, Tom of Finland ynnä muut firmat mukaan tekemään Suomea tunnetuksi. Viisubiisin pitää olla iloista poppia!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Kalle Kangas
Kuvat:Lehtikuva ja Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!