Jitka ja Tim tapasivat synttäreillä.

"Miten onnekas olenkaan!" - Huuhkajien sankarikapteeni Tim Sparv ja kuvankaunis tshekkimalli Jitka paljastavat Seiskalle: Näin rakkautemme roihahti!

Uutiset | 14.12.2019 15:03

Huuhkajat-kapteeni Tim Sparvin tyttöystävä Jitka Novácková loksautti leukoja Linnan juhlissa. Vuoden 2011 Miss Tšekki on edustanut maataan myös Miss Universum -kisoissa Brasiliassa. Kiitos tulikuuman Jitkan, Linnassakin lämpötila alkoi huidella päiväntasaajan lukemissa.

– Tiesin, että minun oli saatava tämä puku, kun näin sen. Se oli kuin rakkautta ensisilmäyksellä, hurmaava Jitka, 27, juttelee Seiskalle.

Aivan erityisesti Jitkan juhlapuvussa pisti silmään sen uskomaton laahus, joka sai monet haukkomaan henkeään.

– Luojan kiitos, keksin jotenkin tavan selviytyä tämän kanssa täällä Linnassa. Minun on pideltävä sitä lähellä ja oltava hyvin varovainen. Välillä myös Tim auttaa, Jitka myhäilee.

Lue myös: Etäsuhde ohi! Huuhkajakapteeni Tim Sparv ja tyrmäävä tshekkimissi Jitka paljastavat Seiskalle: Muutamme vihdoin yhteen!

Hävyttömän upea pari! Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen kapteenin Tim Sparvin, 32, tšekkiläinen tyttöystävä Jitka Nováčková, 27, oli yksi Linnan ehdottomista katseiden kääntäjistä.
Hävyttömän upea pari! Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen kapteenin Tim Sparvin, 32, tšekkiläinen tyttöystävä Jitka Nováčková, 27, oli yksi Linnan ehdottomista katseiden kääntäjistä.

Tapasivat synttäreillä

Myös Jitkan ja Timin ensitapaaminen sai Amorin nuolet välittömästi sinkoilemaan. Pariskunta tapasi toisensa pari vuotta sitten tšekkiläisen jalkapalloilijan Filip Novakin tyttöystävän syntymäpäiväjuhlissa Tanskassa.

– Hän on minun ystävättäreni, ja Filip taas Timin entinen joukkuekaveri, Jitka muistelee.

Lue myös: Oho! Linnan kaunottarella Jitka Novackovalla yllättävä ja terävä muisto Pia Lambergista Miss Universumeissa 2011: "Pia oli niin vaatimaton!”

Parimetrinen suomalainen partasuu sai tšekkikaunottaren sydämen oitis väpättämään.

– Katso nyt häntä! Miten onnekas olenkaan. Minun on myönnettävä, että Tim näyttää todella hyvältä. Olen rakastunut, mitäpä voisin sanoa. Rakastan hänen luonnettaan ja persoonallissuuttaan, Jitka huokailee ihastuksesta.

Seiska Linnassa.
Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:All Over Press & Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!