Tim Sparv ja Jitka-rakas muuttavat yhteen.

Etäsuhde ohi! Huuhkajakapteeni Tim Sparv ja tyrmäävä tshekkimissi Jitka paljastavat Seiskalle: Muutamme vihdoin yhteen!

Uutiset | 12.12.2019 07:04

Presidentinlinnan parketeissa riitti viikonloppuna luuttuamista. Monen juhlavieraan leuka tippui näet hämmästyksestä lattiaan, kun eräs tšekkikaunotar pelmahti perjantaina punaisen maton kättelyjonoon.

Kyseessä oli tietysti Suomen jalkapallomaajoukkueen kapteeni Tim Sparvin tyrmäävä tyttöystävä Jitka Novácková. Vuoden 2011 Miss Tšekki on edustanut maataan myös Miss Universum -kisoissa Brasiliassa. Kiitos tulikuuman Jitkan Linnassakin lämpötila alkoi huidella päiväntasaajan lukemissa.

– Tiesin, että minun oli saatava tämä puku, kun näin sen ensi kertaa. Se oli kuin rakkautta ensisilmäyksellä, hurmaava Jitka, 27, jutteli Seiskalle Linnassa.

Lue myös: Oho! Linnan kaunottarella Jitka Novackovalla yllättävä ja terävä muisto Pia Lambergista Miss Universumeissa 2011: "Pia oli niin vaatimaton!"

Yhteistä onneaan suorastaan säteilevät Tim ja Jitka olivat yksi Linnan kuvatuimmista pariskunnista. Kyyhkyläisten arkeen on kuitenkin liittynyt myös kyyneliä, sillä 2,5 vuoden etäsuhde on vaatinut veronsa. FC Midtjyllandia edustava Tim pelaa työkseen Tanskassa, Jitka puolestaan asustaa Tshekin pääkaupungissa Prahassa.

– Yritämme parhaamme, mutta on haastavaa asua näin pitkään eri maissa. Onneksi meillä on suunnitelma valmiina, salaperäinen Tim muotoilee.

Tyrmäävä Jitka on Miss Tšekki vuosimallia 2011. Miss Universum -kisoissakin nähty vaaleaverikkö tekee edelleen satunnaisesti mallintöitä.
Tyrmäävä Jitka on Miss Tšekki vuosimallia 2011. Miss Universum -kisoissakin nähty vaaleaverikkö tekee edelleen satunnaisesti mallintöitä.

Tilapäisesti Tanskaan

Jos kaikki menee putkeen, raastava etäsuhde vaihtuu pian miellyttävämpään muotoon. Pariskunta paljastaa Seiskalle toivovansa asua saman katon alla jo joulun jälkeen.

– Olemme päättäneet edetä niin, että Jitka tulee ensivaiheessa luokseni Tanskaan. Nykyinen pelisopimukseni loppuu kesällä, eikä vielä voi tietää, mitä sen jälkeen tapahtuu. Toivon, että löytäisimme jonkinlaisen ratkaisun, Tim selostaa.

Lue myös: Linnan historian seksikkäin vieras? Huuhkajat-kapteenin mallityttöystävä Jitka tyrmää kauneudellaan – iltapuvussa hurjan kokoinen laahus!

Sen sijaan Suomeen muutto tuskin tulee kyseeseen.

– Helsinki on hyvin kaunis kaupunki, mutta en usko voivani työskennellä näin kaukana kotimaastani. Työtilanteeni takia Tšekki on parempi paikka minulle, arvelee Jitka, joka on kotimaassaan tunnettu somepersoona ja tv-mainoskasvo.

Lue lisää Timin ja Jitkan suhteesta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Seiska Linnassa.
Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto ja MISS UNIVERSE ORGANIZATION
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!