Missituomari Minttu Kaulanen tyrmää täysin missi-Jennan väitteet tuomarityöstä: "Meille annettiin tarkka raportti missikiertueesta!"

Uutiset | 03.10.2018 13:13

Missifinalisti Jenna Ruohola avautui rajusti Miss Suomi -kisojen päätöksestä.

Jennaa pohtii Instagram-kirjoituksessaan tuomariston pätevyyttä ja saivatko he oikeaa kuvaa finalisteista finaalipäivänä.

- Mielestäni olisi aiheellista pisteyttää myös semifinaalivaihe, finaalikiertue ja lisäksi some-käyttäytyminen, joka on isossa roolissa näissä kisoissa tänä päivänä. Jos tuomaristo ei ole halukas sitoutumaan seuraamaan koko kiertuetta, ehkäpä heidän pisteensä tulisi olla vaikkapa vain puolet kokonaisuudesta, Jenna kirjoittaa Instagramissaan.

Lue lisää: Miss Suomi -finaaliin pettynyt Jenna Ruohola arvostelee rajusti missituomaristoa ja pisteytystä – haluaa radikaalin muutoksen: Tämä on vain minun mielipiteeni!

Miss Suomi -finaalin tuomaristossa istuivat tänä vuonna hyvinvointiyrittäjä Jutta Gustafsberg, missikiertueella mukana ollut valokuvaaja Nadi Hammouda, Jounin Kaupan toimitusjohtaja Minttu Murphy-Kaulanen, vuonna 1998 Miss Suomeksi kruunattu Jonna Ziprus ja median edustajana Seiskan uutistuottaja Katja Lintunen.

Minttu ja Sampo

Seiska tavoitti Minttu Kaulasen, joka oli pöyristynyt Jennan väitteistä.

- Tyrmään hänen väitteensä, sillä olen täysin eri mieltä.

- Seurasin missejä semifinaaleista asti. Katsoin kaikki mahdolliset insertit, bikinikuvaukset ja haastattelut, näin ollen sain jokaisesta hyvän kuvan. Katsoin sosiaalisesta mediasta, kun he vuorotellen päivittivät Miss Suomi -tiliä. Some on nykyään tärkeä työväline, joten se pitää olla hallussa.

- Katsoimme finaalipäivänä tuomareiden kanssa finalistien insertit, ja saimme missiorganisaatiolta tarkan ja kattavan raporin, kuinka finalistit olivat suoriutuneet missikiertueella, Minttu kertoo.

Lisää aiheesta: Missifinalisti Jenna Ruohola lyttää Miss Suomi -kärkikolmikon ja poisti kilpasiskot Instagramistaan - purkaa pettymystään Seiskalle: "Siellä on yksi, joka tarvitsee todella paljon harjoittelua!"

Alina

Miss Suomi -finalistien tärkein koettelemus oli finaalipäivänä tuomaristohaastattelu.

- Alina oli kirkkaasti paras, eikä vain minun mielestäni. Me teimme tuomaristona yhdessä päätöksen. Hän oli treenannut kisoihin kolme vuotta, se näkyi. Hän todella halusi voittaa.

- Haastattelu oli haastavin osuus ja se näkyi jännityksenä monen missikokelaan kohdalla.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!