fbq
Uutiset
08.12.2020 16:13
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Sabina särkkä
Näissä otoksissa mieli lepää! Sabina Särkkä nakuilee kuvasarjassa sensuellisti vaahdon keskellä - katso! 
Uutiset
08.12.2020 16:13
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Martina ja hengenpelastajat -ohjelmasta tuttu mallikaunotar Sabina Särkkä, 31, jakoi Instagram-tilillään paljastelevan kuvasarjan, jossa hän näyttäisi olevan nakuna vaahtokylvyssä. 

Vuoden 2012 Miss Suomi -kisan ensimmäisen perintöprinsessan päivityksessä on viisi kuvaa, joista näkee rentouttavan kylvyn monesta suunnasta. 

Lue myös: Missikaunotar Sabina Särkkä julkaisi ihastuttavia kuvia somessa hääpäivänsä kunniaksi - muistatko tämän tyrmäävän morsiuspuvun? "En voi uskoa, että on mennyt jo vuosi..."

Kaunotar on kuvannut muutamia otoksia niin, että ne näyttävät kaiken sen, mitä Sabina itse kylvyssä näkee. Vaahto kuitenkin peittää Sabinan kroppaa niin, ettei otoksissa näy mitään kriittisen paljastavaa. 

Vesi ja vaahto ovat kuitenkin kosteuttaneet kaunottaren reisiä sen verran, että ne näyttävät viimeisissä kuvissa hyvin sileiltä ja sulavilta. 

Kylpy on ollut osa Sabinan mieltä rauhoittavaa viikonloppua. 

- Olipa ihana viikonloppu, koska sai ottaa vaan rennosti. Nukkua pitkään. Nauttia läheisten seurasta, ja olla ilman somea ja puhelinta, Sabina kertoo. 

Lue myös: Sabina Särkän piukat pakarat pääsevät oikeuksiinsa uima-asussa – upeat kuvat vesiputoukselta! 

Lue myös: "Olen sinun" - Katso Sabina Särkän huikea hääkuva Kreikasta!

Lue myös: Kuuden päivän bileputki! Ex-missi Sabina Särkkä juhli polttareitaan alkoholin ja tupakan voimalla – kuvat Seiskassa! 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »