Katso kuva!

Rosanna Kulju ilmoitti luopuvansa alkoholista - aloittaa terveelliset elämäntavat: ”Tämä on haastavaa, koska lasi viiniä on tuttu näky kädessäni!” 

Uutiset | 02.09.2020 15:15

Entinen Miss Helsinki nykyinen somevaikuttaja Rosanna Kulju, 29, aikoo aloittaa terveelliset elämäntavat railakkaan kesän jälkeen.

Kaunotar juhli kesällä hyvin paljon, mutta oli hänellä siihen syytäkin. Hän aloitti viimeisen vuotensa parikymppisenä hotellissa ja jahdilla skumppaa juoden, ja vietti kesäisiä päiviä ystäviensä seurassa viinilaseja kilistellen. 

Kesän rilluttelut ovat kuitenkin vaatineet veronsa, joten Rosanna on nyt palaamassa takaisin tuttuun aikaiseen arkirytmiinsä.  

- Hyvää huomenta 6.30. Nyt alkaa vahvasti näyttämään siltä, että palaan mummorutiineihin pitkän kesän jäljiltä, Rosanna kertoo.

Alkoholi sivuun

Rosannalle yksi hankalimmista päätöksistä on luopua alkoholipitoisista juomista joksikin aikaa.

- Olen päättänyt olla hetken ilman alkoholia! Mikä on minulle haastavaa, koska lasi viiniä on kuitenkin aika tuttu näky kädessäni. Vaihdan rytmin takaisin arkisempaan. Kävin maanantaina joogaamassa ja tilasin ensi viikolle ruokaboksin, Rosanna ilmoittaa.

Juomien vaihtaminen ruokaan on herättänyt kaunottaressa kauhunsekaista hämmennystä. 

- Mitä täällä tapahtuu?!  Kuka tämä ihminen on joka ihan tosissaan meinaa kokkailla jotain ruokaboksia? Lupaan muuten laittaa tästä spektaakkelista kokkausliveä, Rosanna iloitsee.

Seiska uutisoi viime viikolla, että Rosanna on viime aikoina heilastellut vankilatuomiotaan Katiska-vyyhdistä odottavan liikemies Niko Ranta-ahon kanssa.

Lemmenparin tiedetään viihtyvän toistensa seurassa hyvin. Sporttinen Rosanna onkin vienyt Nikoa muun muassa lenkille.

Toissa viikonloppuna pariskunta nähtiin kävelemässä Helsingin Lammassaaressa ihastuneen oloisina. Niko on ollut mukana myös Rosannan synttäreillä. 

Lue myös: Seiskan paparazzi huomasi missikaunotar Rosanna Kuljun poistumasta Niko Ranta-ahon asunnolta: ”Mä en halua kommentoida tätä mitenkään…” 

Lue myös: Onko Niko Ranta-aho Rosanna Kuljun ”sunnuntaipoikaystävä”? Missikaunotar avautui rakkauselämästään podcastissa!

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:
rosanna kuljuterveelliset elämäntavatalkoholiinstagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!