Vain Seiskassa!

"Tässä ei ole kyse siitä että loukkaannun..." Näin missikaunotar Rosanna Kulju kommentoi raskausutelijan aiheuttamaa kohua Seiskalle!

Uutiset | 03.09.2020 21:36

Entinen Miss Helsinki ja nykyinen somevaikuttaja Rosanna Kulju, 29, avautuu saamastaan ilkeästä kommentista Instagramissaan.

Kyseessä on kommentti joka kirjoitettiin hänen edelliseen Instagram-julkaisuun. 

Lue myös: Rosanna Kulju ilmoitti luopuvansa alkoholista - aloittaa terveelliset elämäntavat: ”Tämä on haastavaa, koska lasi viiniä on tuttu näky kädessäni!” 

- Oletko raskaana? Pömppis näkyy, anonyymi käyttäjä oli kommentoinut kuvaan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROSANNA • GRLGANG PODCASTER • (@rosannakulju) on

Rosanna kommentoi some-kohua

Seiskan tavoittama Rosanna kertoo haluavansa avata seuraajiensa silmät sille, miten somessa kuuluu käyttäytyä.

- Jos tommoisen asian sanoisi semmoiselle ihmiselle, jolla olisi vaikka hirveä kompleksi omasta vatsastaan tai ulkonäöstään, niin se voi tehdä tosi pahaa jälkeä siihen ihmiseen, Rosanna toteaa.

- Tässä ei ole kyse siitä että loukkaannun, vaan siitä että haluan herätellä ihmisiä siinä, että mikä on ok somekäyttäytymistä ja mikä ei. 

Lue myös: Onko Niko Ranta-aho Rosanna Kuljun ”sunnuntaipoikaystävä”? Missikaunotar avautui rakkauselämästään podcastissa!

Missikaunotar ei olisi voinut kuvitella, että kuva aiheuttaisi raskausuteluita. 

- Mulla on siis tiukat farkut jalassa ja seison semmoisessa asennossa, että en mä edes ollut ajatellut asiaa että joku voisi kommentoida että mulla on siinä kuvassa mikään pömppis, ja mitä sitten jos mulla olisikin! Mutta et sä vaan voi kommentoida toista ihmistä noin, se ei ole normaalia.

Rosanna muistuttaa ihmisiä siitä, että he voivat miettiä sitä, miten he reagoisivat jos heidän omalle läheiselle sanottaisiin samalla tavalla.

- Olen käynyt keskustelua seuraajieni kanssa ja kehottanut heitä miettimään tilannetta, jossa heidän jollekin tyttöystävälle tai vaimolle sanottaisiin sama kuin mitä he kommentoivat mun kuviin. Silloin se reaktio on yleensä ollut positiivinen, että ”hei, en ollut edes miettinyt asiaa noin”, ja tuntuu että ihmiset ymmärtävät mun pointtia paremmin. 

Tästä on kyse!

Rosanna avautui kommentista tänään torstaina (3.9.) julkaistussa Instagram-julkaisussaan. Kuvissa näkyy, miten paljon poseeraaminen vaikuttaa ihmisen ulkonäköön. Rosanna muistuttaa julkaisun tekstissä siitä, että vatsan turvotus päivän aikana on myös todella normaalia. 

Lue myös: Seiskan paparazzi huomasi missikaunotar Rosanna Kuljun poistumasta Niko Ranta-ahon asunnolta: ”Mä en halua kommentoida tätä mitenkään…” 

- Eilen postaamaani kuvaan sain kommentin anonyymiltä käyttäjältä; ’Oletko raskaana? Pömppis näkyy’.

- Vastasin tähän kommenttiin, että ’Ompa kyllä luokaton kommentti. Joskus kannattaisi miettiä miltä kommentit tuntuu muista ihmisistä. Jos halusit loukata mua niin nyt kyllä onnistuit. Toivottavasti olet tyytyväinen.’, Rosanna kirjoitti.

Rosanna muistuttaa seuraajiaan siitä, etteivät negatiiviset kommentit ole ok kirjoittaa myöskään julkisuuden henkilöiden kuviin. 

- On mielestäni hyvin hurjaa miten nykyään kuvitellaan olevan OK kommentoida kasvottomasti ja nimettömästi moisia kommentteja. Unohtuuko se, että myös minulla on tunteet vain sen takia että työskentelen somessa? Ei ole MITÄÄN syytä olemassa joka oikeuttaisi toisen ulkonäön negatiivisen kommentoinnin; ei julkisuus, ei missikisoihin osallistuminen, ei vaan yhtikäs mikään, Rosanna kirjoitti kuvaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROSANNA • GRLGANG PODCASTER • (@rosannakulju) on

"Mietitään ennen kuin kysytään, jooko"

Missikaunotar huomauttaa myös siitä, että myös "pömppisvatsa" kuuluu elämään. 

- Huomasin myös kommentin saatua kuinka vähän se loukkasi mua, ei ollenkaan oikeastaan. On hiukan surullista miten paksun kuoren ja nahan olen kasvattanut näinä vuosina kaikkien ilkeiden kommenttien myötä. Toki mulla on hyvä itsetunto ja itseluottamus, enkä näe pientä ’pömppistä’ minään isona asiana. Pömppikset kuuluu elämään samalla tavalla kun raskausarvet, kilot, jenkkikset, yms. Sä olet täydellinen ja arvokas just sellaisena kun olet.

Rosanna kertoo ettei somen kuvien perusteella voi tietää, miltä ihminen oikeasti näyttää.

- Jännä juttu on myös se, että näiden kuvien välillä on tasan 2 sekunttia. Asento, kuvakulma, värien käsittely (en koskaan editoi muuta, kun värejä kuviini feedissä), aika kuukaudesta ja päivästä vaikuttaa tosi paljon siihen millainen kuvasta tulee. Toisessa kuvassa hengitän normaalisti ja toisessa poseeraan. Molemmat kuvat on mielestäni upeita, toinen on vaan oikeaa todellisuutta ja toinen instagramia.

Lue myös: Nyt on luksusta! Rosanna Kulju juhli syntymäpäiviään jahdilla – näissä bileissä naiskauneutta riitti! 

Rosanna muistuttaa myös, miten henkilökohtaista on udella toisten ihmisten raskausasioista.

- Se mikä mua enemmänkin loukkasi tuossa kommentissa on se, että noin vaan kysellään jotain noin henkilökohtaista kuten lapset. Oon tehnyt podcastiin myös jakson aiheesta jossa monen naisen tarinoita. Yhden naisen tarinana oli juuri lapsettomuus ja se kuinka pahalta se tuntuu kun tuntemattomat kyselee kaikenlaista miettimättä ollenkaan miltä se tuntuu.

- Se kun ei kuulu kenellekään muulle, se on jokaisen oma asia ja olisi syytä miettiä miten arka tämä asia oikeasti voi jollekin olla. Itselläni asia ei ole juuri nyt ajankohtainen, vaikka kovasti joskus äidiksi haluankin. Mietitään ennen kuin kysytään, jooko, Rosanna kirjoitti kuvatekstiin.

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!