Katariina Juselius kertoo syömishäiriöstään.

Missifinalisti Katariina Juselius avautuu syömishäiriöstään: ”Raskas taistelu, joka vei nuoruuteni!”

12.09.2019 10:03

Missifinalisti Katariina Juselius, 24, kamppaili yläaste- ja lukioikäisenä pahan syömishäiriön kanssa. Se alkoi pian sen jälkeen, kun Katariina selvisi hengissä Jokelan kouluampumisesta. Hän menetti surmassa yhdeksän ystäväänsä.

Lue myös: ”Seurasin läheltä, kun koulukavereitani kuoli” – Jokelan kouluammuskelu antoi alkusysäyksen missikaunotar Katariina Juseliuksen syömishäiriölle

– Koulusurma ei ollut suinkaan ainoa syy sairastumiselle. Toki siihen vaikutti vahvasti, että aloitin mallintyöt. Koin pitkänä itseni jättiläiseksi, minkä takia aloin laihduttaa. Syömishäiriö oli raskas taistelu, joka vei koko nuoruuteni. En muista lukioajasta juurikaan mitään. Siitä huolimatta kirjoitin matematiikasta L:n paperit, Katariina kertoo.

Lue myös: Miss Suomi -semifinalisti Katariina, 24, sairastui nuorena anoreksiaan – ei puhu painostaan: ”Voin sanoa, että olen ollut todella pieni”

Lue lisää Katariinan sairaustaustasta ja muista Miss Suomi -finalisteista torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!