Katso kuva!
katariina juselius

Miss Suomi -semifinalisti Katariina, 24, sairastui nuorena anoreksiaan – ei puhu painostaan: ”Voin sanoa, että olen ollut todella pieni”

21.05.2019 13:31

Miss Suomi 2019 -kilpailuun on valittu 21 semifinalistia. Yksi heistä on alun perin Kirkkonummelta kotoisin oleva Katariina Juselius, 24. 

- Haluaisin pienillä teoilla tuoda muiden ihmisten arkeen iloa ja hymyä - olla siis ”koko kansan missi”. Kansainvälisissä kisoissa haluaisin tuoda esille Suomea ja suomalaisuutta, Katariina kertoo. 

Katariinalla on kokemusta myös elämän kääntöpuolesta, eikä nuoren naisen arki ole aina ollut yhtä iloa ja hymyä. 

- Mulla on syömishäiriötausta, joka on ollut aika vakava. Olen noussut anoreksiasta kovalla taistelulla. Nyt olen todella tyytyväinen omaan painooni. En halua kertoa paljonko olen vähimmilläni painanut, sillä se voi aiheuttaa muille anorektikoille sen, että he vertaavat siihen omaa painoaan. Voin sanoa, että olen ollut todella pieni. En ole koskaan joutunut sairaalahoitoon, mutta kävin kyllä keskustelemassa ammattilaisten kanssa. Minulla meni kamppailun kanssa viidestä kuuteen vuoteen. 

Lue lisää: Miss Suomi -semifinalisti sairastui masennukseen – pitkä kamppailu mielenterveysongelmien kanssa: Syön lääkkeitä edelleen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

One and only @grphy

Henkilön KATARIINA (@katariinajuselius) jakama julkaisu

Lue lisää: Miss Suomeksi pyrkivä Julia, 21, on myös Miss Helsinki -finalisti: viettelevät alusvaatekuvat!

Katariina aloitti mallin työt jo 16-vuotiaana. 

- Se vielä ruokki sitä, että pitää olla laiha ja aina pienempi. Mallimaailman standardeissa olen 174 senttisenä aika lyhyt, joten silloin vielä pitää olla pienempi ja ikinä et ole sopiva. Missinä saa kuitenkin olla se mitä on, Katariina summaa. 


 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: petri voutilainen
Kuvat: miss suomi organisaatio

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!