Uutiset

Missi Maria Mustonen viruu karuissa oloissa vankilassa Filippiineillä – jopa Donald Trump huolissaan ihmisoikeusloukkauksista!

22.10.2017 11:01

Seiska uutisoi kesäkuussa suomalaismissi Maria Mustosen, 27, pidätyksestä Filippiineillä. Paikallinen huumepoliisi teki kotietsinnän huoneistoon, jossa Maria tuolloin oleskeli.

LUE: Filippiineillä pidätetty missi Maria Mustonen on virunut jo kuukausia sellissä – siirrettiin toiseen vankilaan: Huumeoikeudenkäyntiä lykättiin!

Taustaa: Hän on Filippiineillä pidätetty suomalaismissi: Maria Mustonen on häikäisevä kaunotar!

Taguigin oikeustalolla jutun käsittelyn odotettiin alkavan viime viikolla.

– Maria Mustosen asianajaja on pyytänyt juttua lykättäväksi, oikeuden virkailija julisti.

Seuraavan istunnon ajankohtaa ei vielä tiedetä.

Pidätys jatkuu?

Lykkäyspyyntö ei tullut oikeudenvirkailijalle yllätyksenä. Jo edellisenä päivänä hän vihjasi Seiskalle, että Mariaa tuskin nähdään oikeudessa. Yllätys sen sijaan on, että Maria itse pyysi jutulle lykkäystä. Olosuhteet vankilassa Filippiineillä ovat todella karut. Seiskaan on kantautunut myös vihjeitä, joiden mukaan Maria olisikin vapautettu kaikessa hiljaisuudessa.

Taustaa: Tässä vankilassa Maria Mustonen viruu Filippiineillä - mikä murju!

– Hän on pidätettynä Metro Manilan vankilassa, minne hänet siirrettiin Taguigin kaupungin vankilasta, viranomaiset kuitenkin vakuuttavat.

Maria väärässä paikassa?

Seiska on haastatellut useita tapaukseen liittyviä viranomaisia Filippiineillä. Tilanteen tekee oudoksi se, että kukaan heistä ei ole yksilöinyt miten Maria Mustonen liittyisi huumeisiin. Hän on toki ollut paikalla asunnossa, mistä huumeita on löydetty. Sen sijaan Marian seurassa ollut paikallinen mies on yhdistetty huumekauppaan. Maria on menestynyt missikisoissa myös Filippiineillä. Yleisesti on arveltu, että hänen julkkisasemaansa käytettäisiin hyväksi Filippiinien viranomaisten huumeiden vastaisessa sodassa. Maria olisi ollut siis väärässä paikassa väärään aikaan.

Lue myös: Pidätetty Maria Mustonen eli luksuselämää Filippiineillä: liikemiespuoliso ja oma autonkuljettaja!

Trump huolissaan

Valkoinen talo tiedotti maanantaina, että presidentti Donald Trump matkustaa ensi kuussa Filippiineille tapaamaan maan presidentti Rodrigo Dutertea. Agendalla on Duterten julistama sota huumekauppaa vastaan, jonka myötä maassa on räikeästi rikottu huumerikoksista epäiltyjen ihmisoikeuksia. Pahimmillaan ihmisiä on jopa teloitettu ilman oikeudenkäyntiä.

Lue myös: Suomalainen Maria Mustonen joutui osalliseksi Filippiinien presidentin Rodrigo Duterten huumesotaan!

Teksti:Joni Soila
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!