Hyppää pääsisältöön
Alina Voronkova juhli Japanissa.

Miss Suomi Alina Voronkova juhli Japanissa jääkiekkoilijoiden kanssa – ”Karaoke villeintä mitä osasivat!”

Miss Suomi Alina Voronkova, 24, matkusti jouluksi ja uudeksivuodeksi jääkiekkoilijarakkaansa Joonas Hurrin, 27, luo Japaniin. He viettivät suurimman osan yhteisestä ajastaan Joonaksen tämänhetkisessä kotikaupungissa Nikossa.

Lue myös: Miss Suomi Alina Voronkova tunnustaa: Uupumus iski – ”Kruunaamisen jälkeen ei yhtään vapaapäivää!”

Japanilaisseura Nikko Ice Bucksin riveissä pelaavalla Joonaksella oli treenejä ja pelimatkoja vielä joulun alla.

– Pääsin mukaan Pohjois-Japaniin yhdelle pelimatkalle sekä pikkujouluihin. Japanilaiset ovat huomattavasti rauhallisempia juhlijoita kuin suomalaiset. Karaoken laulaminen on villeintä, mitä he osaavat. Kävin itsekin laulamassa, vaikka en ole mestari karaokessa, Alina nauraa.

Lue myös: Alina Voronkova rehellisenä Miss Universum -tappiostaan: Olen pettynyt tulokseen!

Hän vietti ensimmäistä kertaa joulun erossa vanhemmistaan.

– Joulu ei tuntunut Japanissa laisinkaan joululta, sillä Joonaksella oli treenit joulupäivänä. Kävin jouluna salilla, paistoimme kinkun ja katsoimme YouTubesta Mr Beanin seikkailuja.

Lue myös: Alina Voronkova villitsi bikineissä Miss Universum -kilpailussa – iltapuku aiheutti paniikkistressin: ”Teimme korjauksia viime hetkellä!”

Jäimme ilman ilotulituksia

Vuoden vaihtumista rakastavaiset juhlivat Tokiossa.

– Se oli pieni pettymys, sillä emme nähneet yhden yhtä ilotulitusta. Tokiossa ei myöskään ollut tietoakaan lumesta. Siellä pystyi liikkumaan ulkona kevätvaatteissa.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Pasi Murto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!