Hyppää pääsisältöön
Alina Voronkova tunnusti uupuneensa.

Miss Suomi Alina Voronkova tunnustaa: Uupumus iski – ”Kruunaamisen jälkeen ei yhtään vapaapäivää!”

Miss Suomi Alina Voronkova, 24, vietti puolitoista kuukautta Aasiassa viime vuoden lopulla. Hän osallistui ensin Thaimaassa Miss Universum -kilpailuun, jonka päätyttyä hän matkusti jouluksi ja uudeksivuodeksi jääkiekkoilijarakkaansa Joonas Hurrin, 27, luo Japaniin. He viettivät suurimman osan yhteisestä ajastaan Joonaksen tämänhetkisessä kotikaupungissa Nikossa.

Lue myös: Alina Voronkova rehellisenä Miss Universum -tappiostaan: Olen pettynyt tulokseen!

Alina myöntää kärsineensä uupumuksesta Miss Universum -kisojen jälkeen.

– Miss Suomeksi kruunaamisen jälkeen minulla ei ollut ollut yhtään vapaapäivää. Hommaa oli ennen Japanin-lomaa niin paljon, etten tajunnut kunnolla, mitä olen edes saavuttanut, Alina kertoo.

Lue myös: Alina Voronkova villitsi bikineissä Miss Universum -kilpailussa – iltapuku aiheutti paniikkistressin: ”Teimme korjauksia viime hetkellä!”

– Loma tuli sopivaan saumaan, sillä olin poikki. Nukuin 12 tunnin yöunia ja siihen päälle vielä päikkärit. Se on minulle todella paljon, koska nukun yleensä kuusi tuntia yössä.

– Uni antoi energiaa. Voisin vieläkin olla sängynpohjalla, mutta haluan tehdä taas töitä.

Katso Alinan upeat bikinikuvat Japanista tuoreesta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Timo Korhonen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!