fbq
Alina Voronkova rehellisenä Miss Universum -tappiostaan: Olen pettynyt tulokseen! | Seiska
Uutiset
17.12.2018 11:20
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Pasi Murto
Alina Voronkova
Alina Voronkova rehellisenä Miss Universum -tappiostaan: Olen pettynyt tulokseen!
Uutiset
17.12.2018 11:20
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Pasi Murto

Miss Suomi Alina Voronkovalle Miss Universumin finaali osoittautui pettymykseksi.

Alina kilpaili Miss Universumin finaalissa viime yönä (17.12.) Suomen aikaa. Bangkokissa, Thaimaassa järjestetty kilpailu ei osoittautunut Suomelle menestyksekkääksi, sillä Alina ei päässyt 20 parhaan joukkoon.

- Olen pettynyt tulokseen. Olen vetänyt täysillä koko kilpailun ajan ja tehnyt kaikkeni. Nyt se ei riittänyt. Olen äärimmäisen kiitollinen tukijoukoilleni ja kaikille kannustajilleni. Olen saanut paljon tsemppiviestejä Suomesta, ja ne lämmittävät mieltäni. Voittaja on upea, ja hän ansaitsi voittonsa, Alina purki tuntojaan tiedotteessaan.

Lue myös: Upea Catriona Gray on uusi Miss Universum – Suomen Alina Voronkova jäi kauas kärkikahinoista!

Alinan onneksi hänen rakkaansa Joonas pääsi kannustamaan häntä paikan päälle. Pariskunta nauttii ansaitusta yhteisestä ajasta Miss Universum -kiireiden hellitettyä.

- Lähden Joonaksen luokse Japaniin jouluksi, ja pidän pienen loman. Tulen takaisin Suomeen tammikuun alussa, ja odotan innolla työtehtäviäni Miss Suomena. 

 

”Alina olisi kuulunut finaalin 20 parhaan joukkoon!”

Missikeisarinna Sunneva Kantola hämmentyi Miss Universum -finaalin tuloksista.

- Alina edusti Suomea erittäin hyvin, ja olemme äärimmäisen ylpeitä hänestä. Mielestäni Alina olisi kuulunut finaalin 20 parhaan joukkoon, Sunneva kommentoi tiedotteessa.

Vaikka Suomen Alina ei sijoittunut kilpailussa, halusi Sunneva onnitella uutta Miss Universumia, filippiiniläistä Catriona Grayta.

- Takana on upea kilpailumatka, ja saimme loistavan voittajan. Toivotamme hänelle lämpimästi onnea.