maria mustonen

Miss Helsinki -kilpailija vangittuna jo yli vuoden – oikeudenkäynnin surullinen käänne: missin suomalaisäiti lensi Filippiineille!

07.06.2018 10:57

Miss Helsinki -kilpailusta julkisuuteen noussut Maria Mustonen vangittiin melkein kaksi vuotta sitten Filippiineillä tehdyn kotietsinnän yhteydessä. Paikallinen huumepoliisi teki kotietsinnän Noonie-nimisen miehen asuntoon, jossa Maria oleskeli.

Lue lisää: Tässä vankilassa Maria Mustonen viruu Filippiineillä - mikä murju!

Asunnossa oleskellut filippiiniläismies on tunnustanut käyttäneensä huumeita, mutta kiistää olevansa huumekauppias.

Maria Mustosen vankila

Ainakaan vielä viime heinäkuussa Marian kanssa samassa vankilassa ei ole muita suomalaisia. Sen sijaan Ruotsin ja Belgian kansalaisia on vankilaan teljetty.

Lue lisää: Pidätetty Maria Mustonen eli luksuselämää Filippiineillä: liikemiespuoliso ja oma autonkuljettaja!

Maria Mustosen vankila

Uutisoimme maaliskuussa, että syyttäjä vaati Marialle tuomiota huumeiden ostamisesta. Marian asianajaja yritti saada pienen pojan äidin vapaaksi takuita vastaan, mutta tähän ei suostuttu. 

Kuuleminen jatkui jälleen tänään torstaina (7.6.), mutta koki heti valitettavan takaiskun. Oikeudenkäyntiä nimittäin lykättiin jälleen kerran tuomarin estymisen vuoksi. 

Seiskan tietojen mukaan Maria ei itse osallistunut oikeudenkäyntiin, mutta sen sijaan paikalla oli hänen suomalainen äitinsä. 
 

Teksti: Mariama Bah
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!