fbq
Uutiset
01.06.2017 09:01
Teksti: panu hörkkö|Kuvat: Seiskan toimitus
roope salminen
Roope Salminen vastaa Minna Turusen välirikkoväitteisiin: Surullista, että äiti puhuu tuollaisia!
Uutiset
01.06.2017 09:01
Teksti: panu hörkkö|Kuvat: Seiskan toimitus

Näyttelijä-muusikko Roope Salmisen, 27, äiti, näyttelijä Minna Turunen, 48, kertoo ajautuneensa Roopen isästä erottuaan ikävään ja väkivaltaiseen parisuhteeseen, joka käytännössä päätti hänen näyttelijänuransa.

Pyörätuoliin hakattu Minna Turunen hauraana Seiskalle: Olen kokenut absurdia väkivaltaa!

Minnan elämä suistui raiteiltaan. Ura näyttelijänä oli ohi, ja terveys ja mielenterveys olivat rempallaan. Hän hakeutui psykiatriseen hoitoon 2012 ja kertoo yrittäneensä tuolloin lähestyä Roope-poikaansa.

– Roopella oli Kolina-ryhmän kanssa keikkoja Lahdessa, ja tietenkin tungin itseni sinne joka kerta. Roope kuitenkin ilmoitti minulle eräänä iltana, ettei minun tarvitse enää tulla, koska nauran niin äänekkäästi. Ystäväni hämmästyivät. Tämän jälkeen emme nähneet vuosiin, Minna muistelee.

Roope Salmisen äiti Minna Turunen kertoo syyn 5 vuoden välirikkoon poikansa kanssa: Roope häpesi ja hylkäsi minut!

Seiska tavoitti maanantaina Roope Salmisen, joka kertoi näkemyksensä välirikon syistä.

– En haluaisi sanoa, että äitini on hylännyt minut. On vain ollut vaikeita aikoja eri syistä. On kovin ikävää, mitä erilaiset elämänvalinnat voivat ihmisille tehdä. Siinä ovat sitten läheisetkin aika vaikeassa paikassa, Roope muotoili.

Minnan mukaan yksi syy välirikolle oli hänen äänekäs naurunsa. Roope kiisti, että välit olisivat päättyneet siihen, että hän olisi ilmoittanut Minnalle tämän nauravan liian äänekkäästi.

– Tuo ei missään nimessä pidä paikkaansa. Jos äiti puhuu tuollaisia, se tekee minut aika surulliseksi.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »