Uutiset

Miljoonalukaalin ostaneen Anna Puun bisneksellä huippuvuosi – hauskasti nimetty firma teki jättituloksen!

19.07.2020 12:23

Seiska kertoi aikaisemmin, että laulaja Anna Puu, 38, ja tuottaja Jukka Immonen, 42, ovat ostaneet uusioperheelleen hulppean miljoonakodin pääkaupunkiseudulta.

Lukaali ehti olla myynnissä reilun vuoden. Sen alkuperäinen myyntihinta oli 1,9 miljoonaa mutta laski 1,5 miljoonaan.

Lue lisää: Anna Puu kävi asuntokaupoilla – osti rakkaansa kanssa 1,5 miljoonan jättilukaalin!

Anna Puu ja Jukka Immonen ovat tahoillaan myös taloudellisesti menestyneitä musiikkibisneksen konkareita.

Anna on jo pitkään pyörittänyt artistinimeään englanniksi mukailevaa Gimme Wood Oy:tä. Se teki viime vuonna peräti 283 000 euron voiton, johon se ylsi 555 000 euron liikevaihdolla.

Annan Linnan juhlien asu vuodelta 2018 muistetaan metallikorsetistaan. Vastaanotto oli hänen ja Jukan  ensimmäinen julkinen yhteisesiintyminen.
Annan Linnan juhlien asu vuodelta 2018 muistetaan metallikorsetistaan. Vastaanotto oli hänen ja Jukan  ensimmäinen julkinen yhteisesiintyminen.

Lue myös: Kallis remontti edessä! Anna Puun ja tuottajamiehensä Jukka Immosen ostama hulppea miljoonakoti on alkuperäisessä kunnossa!

Huippuvuoden päätteeksi Anna nosti putiikista 34 000 euron osingot. Firmalla on 429 000 euroa voitonjakokelpoisia varoja.

Jukalla puolestaan on The Fried Music Oy -tuotantoyhtiö. Toiminta on ollut viime vuodet kasvussa, ja sen liikevaihto pyörii noin 800 000 eurossa.

Teksti:Juha Nurmi ja Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!