Uutiset

Anna Puu kävi asuntokaupoilla – osti rakkaansa kanssa 1,5 miljoonan jättilukaalin!

16.07.2020 08:39

Laulaja Anna Puu, 38, ja tuottaja Jukka Immonen, 42, ovat ostaneet uusioperheelleen hulppean miljoonakodin pääkaupunkiseudulta.

Rakastavaisten lemmenpesä on peräti 560-neliöinen omakotitalo. Kaksikerroksisen jättiasunnon alekerrassa on muun muassa uima-allas ja biljardiosasto sekä baari.

Lukaali ehti olla myynnissä reilun vuoden. Sen alkuperäinen myyntihinta oli 1,9 miljoonaa mutta laski 1,5 miljoonaan.

Annan Linnan juhlien asu vuodelta 2018 muistetaan metallikorsetistaan. Vastaanotto oli hänen ja Jukan  ensimmäinen julkinen yhteisesiintyminen.
Annan Linnan juhlien asu vuodelta 2018 muistetaan metallikorsetistaan. Vastaanotto oli hänen ja Jukan  ensimmäinen julkinen yhteisesiintyminen.

Lue myös: ”Elämäni ei ole saippuaoopperaa!” Anna Puu tyrmää väitteet Jenni Vartiaisen ja tuottajarakkaan kolmiodraamasta!

Edustivat Linnassa

Annan ja Jukan romanssi sai alkunsa vuonna 2016.

Seiska paljasti syksyllä 2017 pariskunnan hankkineen 120-neliöisen kodin puutaloalueelta pääkaupunkiseudulta. Asunnossa on neljä huonetta ja keittiö.

Lue myös: Laulaja Anna Puu avautuu rakkaussuhteestaan hittituottajaan: ”En halua enempää lapsia!”

Anna esitteli kotiaan Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Jukka ja Annan kouluikäinen tytär eivät esiintyneet ohjelmassa.

Annan ja Jukan edellinen yhteinen koti nähtiin, kun Maria Veitola kuvausryhmineen vietti siellä yön Yökylässä-ohjelmassaan.
Annan ja Jukan edellinen yhteinen koti nähtiin, kun Maria Veitola kuvausryhmineen vietti siellä yön Yökylässä-ohjelmassaan.

 

Pariskunta on pitänyt matalaa profiilia suhteestaan. He esiintyivät julkisuudessa ensimmäistä kertaa yhdessä Linnan juhlissa vuonna 2018. Anna ja Jukka eivät kuitenkaan suostuneet poseeraamaan yhdessä kuvaajille.

Lue lisää Annan uudesta kodista torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto ja MTV
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!