Uutiset

Kallis remontti edessä! Anna Puun ja tuottajamiehensä Jukka Immosen ostama hulppea miljoonakoti on alkuperäisessä kunnossa!

18.07.2020 09:34

Seiska kertoi aikaisemmin, että laulaja Anna Puu, 38, ja tuottaja Jukka Immonen, 42, ovat ostaneet uusioperheelleen hulppean miljoonakodin pääkaupunkiseudulta.

Rakastavaisten lemmenpesä on peräti 560-neliöinen omakotitalo. Kaksikerroksisen jättiasunnon alekerrassa on muun muassa uima-allas ja biljardiosasto sekä baari.

Lukaali ehti olla myynnissä reilun vuoden. Sen alkuperäinen myyntihinta oli 1,9 miljoonaa mutta laski 1,5 miljoonaan.

Lue myös: Anna Puu kävi asuntokaupoilla – osti rakkaansa kanssa 1,5 miljoonan jättilukaalin!

Alkuperäisessä kunnossa

Seiskalle kerrotaan, että 1970-luvulla valmistunut asunto on alkuperäisessä kunnossa, joten se vaatii suurta, satojentuhansien eurojen remonttia.

Edustivat Linnassa

Annan ja Jukan romanssi sai alkunsa vuonna 2016.

Pariskunta on pitänyt matalaa profiilia suhteestaan. He esiintyivät julkisuudessa ensimmäistä kertaa yhdessä Linnan juhlissa vuonna 2018. Anna ja Jukka eivät kuitenkaan suostuneet poseeraamaan yhdessä kuvaajille.

Annan Linnan juhlien asu vuodelta 2018 muistetaan metallikorsetistaan. Vastaanotto oli hänen ja Jukan  ensimmäinen julkinen yhteisesiintyminen.
Annan Linnan juhlien asu vuodelta 2018 muistetaan metallikorsetistaan. Vastaanotto oli hänen ja Jukan  ensimmäinen julkinen yhteisesiintyminen.

Lue myös: Laulaja Anna Puu avautuu rakkaussuhteestaan hittituottajaan: ”En halua enempää lapsia!”

Katkaisi huhuilta siivet

Syksyllä 2019 Anna julkaisi kirjan Minä olen Anna Puu, jossa hän pui suhdettaan tuottajamieheensä.

Samalla hän katkaisi lopullisesti siivet monilta hänen ja Jukan ex-puolison Jenni Vartiaisen väleihin liittyviltä huhuilta.

– Tiesin jo kirjoitusvaiheessa, että minun ja Jennin välit nostetaan otsikoihin. Huvittavinta on, että ihmiset piirtävät omia aikajanoja ja kuvittelevat olemattomia kolmiodraamoja. Jos jokin voi olla kaukana kolmiodraamasta, se on ehdottomasti minun ja Jukan suhde. Halusin kertoa kirjassa, ettei minun ja Jennin välillä ole mitään draamaa! Elämäni ei ole saippuaoopperaa, Anna kertoi Seiskalle tammikuussa 2020.

Lue myös: ”Elämäni ei ole saippuaoopperaa!” Anna Puu tyrmää väitteet Jenni Vartiaisen ja tuottajarakkaan kolmiodraamasta!

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!