Alma

Miley Cyruksen kanssa yhteistyötä tekevä Alma rehellisenä: "Rakastuin tyttöön, joka leikki kanssani jonkin aikaa"

20.06.2019 16:53

Suomalainen popsensaatio Alma on ollut hyvin vähänsanainen yksityiselämästään mediassa. 

Hän paljasti parisuhdestatuksensa maaliskuussa Gay Times -lehdelle, jossa hän puhui seksuaallisesta suuntautumisestaan. 

- On monia artisteja, joilla on salaisuus, tai he eivät halua näyttää sosiaalisessa mediassa bilettävänsä. Minä ajattelen, että jos haluan luoda uran, on minun oltava rehellinen. En halua lopettaa juhlimista, koska olen 23-vuotias, ja minun kuulukin juhlia. En halua lopettaa rakastamasta tyttöystävääni ja jättää julkaisematta meistä yhteiskuvia, koska niin kaikki muutkin tekevät, Alma kertoi lehdelle.

Lue lisää: Alma puhui ensimmäistä kertaa tyttöystävästään: En ole koskaan ymmärtänyt sitä, että homous olisi jotenkin ihmeellistä!

Rehellinen kappale 

Alma julkaisee huomenna perjantaina (21.6.) uuden Lonely Night -kappaleen, jonka hän on tehnyt yhdessä Hitlmpulsen kanssa, joka on tuottanut kappaleita muun muassa Kygolle ja Ellie Gouldingille

- Kappale on surullinen bilebiisi. Rakastuin tyttöön, joka leikki kanssani jonkin aikaa, muttei loppupeleissä rakastanutkaan minua takaisin, Alma kertoo tiedotteessaan. 

Samat fiilikset, eri taustat

Viimeiset kuukaudet Alma on tehnyt paljon musiikkia maailmantähti Miley Cyruksen kanssa. 

- Työskentely Mileyn kanssa on ollut unelma! Meillä klikkasi heti ensimmäisen tapaamisen jälkeen. Kaikki tuntui todella aidolta ja helpolta, Alma hehkuttaa tiedotteessa. 

- On hullua, että meillä on niin paljon samoja ajatuksia ja fiiliksiä, vaikka molemmilla on täysin erilaiset taustat. Toki molemmat haluavat juhlia, mutta puhumme myös syvällisistä asioista. Laitamme yhdessä biiseihin hyvät ja huonot kokemuksemme. En malta odottaa, että ihmiset kuulevat kaikki yhdessä tehdyt kappaleemme, hän jatkaa. 

 

 

 

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!