MIkko Kärnän kohu paisuu.

Mikko Kärnän kikkelikuvakohu paisuu – kansanedustaja vonkasi Tinderissä ja pettäjäsivustolla!

27.02.2020 05:36

Seiska paljasti viime viikolla, että naimisissa ollut kansanedustaja Mikko Kärnä, 39, vietti baari-ihastuksensa kanssa öitä hotellissa vuonna 2014.Yhteisistä öistä käynnistyi yli kahden vuoden viestirumba. Mikko lähetti naiselle yli sata seksiviestiä sekä ronskeja kuvia pippelistään. Mikon käytös ihmetytti, sillä hän oli naimisissa vuodet 2008–2019.

Lue myös: Yli sata ronskia seksiviestiä! Kohukansanedustaja Mikko Kärnä ehdotti hotellitapaamisia ja kuhertelun kuvaamista!

Jutun jälkeen toimitukseen on tullut vinkkejä, että Mikolla oli muitakin seikkailuja liittonsa aikana. Seiska on nähnyt satoja viestejä, jotka tukevat naisten kertomuksia.

Pohjoissuomalainen nainen kertoo Mikon olleen erään tunnetun pettäjäsivuston asiakas. Nainen vietti Mikon kanssa kuuman hotelliyön vuonna 2015.

Lue myös: Kansanedustaja aneli naiselta nakukuvia?! Seksiviestikohun keskelle joutunut Mikko Kärnä vastaa kohuun!

Mikko on ollut aktiivinen myös Tinderissä. Useat naiset kertovat törmänneensä Mikkoon siellä esimerkiksi vuonna 2017, kun Mikko oli jo kansanedustaja.

Lue lisää Mikko Kärnän kohusta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: Lehtikuva

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!