Mikko Kärnä ehdotti kuhertelun kuvaamista.

Yli sata ronskia seksiviestiä! Kohukansanedustaja Mikko Kärnä ehdotti hotellitapaamisia ja kuhertelun kuvaamista!

22.02.2020 07:02

Keskustan kohukansanedustaja Mikko Kärnä, 39, irrotteli vuonna 2014 iltariennoissa siihen malliin, että päätyi intiimiin kanssakäymiseen vieraan naisen kanssa.

Seiska tavoitti Mikon kanssa juhlineen naisen, joka vahvisti tapahtumat.

Nainen jäi baarissa Mikon seuraan. Illan tapahtumat etenivät salamavauhtia, ja nainen päätyi Mikon kanssa hotellihuoneeseen yöksi.

Noin kuukauden päästä he tapasivat naisen kertoman mukaan uudelleen ja viettivät jälleen yhteisen hotelliyön.

Lue lisää: Kohukansanedustajalta härskejä viestejä: Mikko Kärnä piinasi naista peniskuvillaan!

Yli 100 seksiviestiä

Kahdesta tapaamisesta käynnistyi erikoinen viestirumba, joka kesti yli kaksi vuotta. Mikko pommitti naista yli sadalla ronskilla viestillä, joissa hän ei sanojaan säästele.

Seiska on nähnyt viestit, joissa Mikko kirjoittaa naiselle olevansa tekemässä tämän kotikaupunkiin pian lukuisia reissuja, joten hotellitapaamiset voisivat jatkua. Mikko myös ehdottaa kaksikon kuhertelujen tallentamista kameralle seuraavalla tapaamisella. Sitä odotellessa hänelle kelpaisi puhelinseksi.

Lue myös: Seksiviestiskandaalin Mikko Kärnällä outo uudenvuoden sekoilu: kohukansanedustaja halusi peppuunsa tatuoinnin!

Mikko kuvailee hyvin yksityiskohtaisesti ja sangen ronskein sanankääntein, mitä haluaisi naiselle tehdä. Hän myös suorastaan anelee naista lähettämään kuvia itsestään. Nainen ei kuvia halua lähettää, mutta Mikko niin tekee. Hän lähettää naiselle useita nakukuvia itsestään, joista kaksi on härskejä peniskuvia.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!