Katso kuvat!
wallu valpio teetätti uudet hampaat.

Mikä muodonmuutos! Wallu Valpio uusi purukalustonsa Turkissa 7 000 eurolla: "Hampaani kiiltävät nyt kuin Ridge Forresterilla" - kuvat!

Uutiset | 12.09.2018 07:48

Viime viikolla Seiska uutisoi, että median moniottelija Wallu Valpio, 44, oli päästänyt purukalustonsa vuosien saatossa luvattoman huonoon kuntoon, ja hän jopa häpesi hampaitaan.

Lue lisää: Herranjestas, Wallu Valpion suuri järkytys: Hampaani putosivat suusta!

Niinpä Wallu päätti teettää täydellisen suuremontin. Apu löytyi Turkista, missä miehellä on jo vuosia ollut kakkosasunto. Hänen suuhunsa asennettiin posliinista tehdyt, käsin hiotut uudet hampaat.

Wallun hampaat ennen operaatiota.
Wallun hampaat ennen operaatiota.

Lue lisää: Siideri tärveli Wallu Valpion hampaat täysin – hätkähdyttävät kuvat hammasoperaatiosta Turkissa! ”Olin tottunut syömään vain toisella puolella suuta”

Hammasprojekti Turkissa kesti vain viikon: Wallun "legoista" otettiin röntgenit elokuun alussa ja sitten uudet posliinihampaat pultattiin paikoilleen.

Kaikkein eniten Wallu kertoo hämmästyneensä sitä, miten kivuton ja halpa operaatio kaikkinensa oli.

– En tosiaan hirveästi hammaslääkäriä rakasta, mutta tämä koko projekti meni niin uskomattoman helposti ja yksinkertaisesti, että voin suositella kaikille!

– Ja jos ajatellaan, että Suomessa yksi tai kaksi uutta hammasta voi maksaa muutaman tonnin, niin nyt sain koko hammaskaluston 7 000 eurolla.

Wallun hampaat operaation jälkeen.
Wallun hampaat operaation jälkeen.

Lue myös: Wallu Valpio paljastaa totuuden Selviytyjät-kuvauksista - laihtui 7 kiloa: ”En ole koskaan viettänyt sellaista sporttilomaa!”

”Elämäni paras ratkaisu”

Tyytyväinen herra Valpio lähes herkistyy kertoessaan, miten konkreettisesti uudet hampaat ovat muuttaneet hänen elämäänsä.

– Hampaideni huonon kunnon vuoksi olin tottunut syömään oikealla puolella suuta, joten muutama päivä meni totutellessa uuteen purentaan.

Hän kertoo myös lukeneensa aivoinfarktien ja sydänkohtausten kytköksistä hampaisiin.

– Kohtauksen tullessa ensimmäiseksi katsotaan, missä kunnossa hampaat ovat. Joten kyllä ne ovat yllättävän tärkeitä, vaikkei uskoisi.

– Hampaani kiiltävät niin, että voin painella menemään aikamoisena Ridge Forresterina. Tämä on ollut kyllä elämäni paras ratkaisu!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Wallu Valpion kotialbumi ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!