Wallu Valpio nähdään Selviytyjät-ohjelmassa.

Wallu Valpio paljastaa totuuden Selviytyjät-kuvauksista - laihtui 7 kiloa: ”En ole koskaan viettänyt sellaista sporttilomaa!”

10.09.2018 18:33

Nelosella huippusuosion saavuttanut Selviytyjät Suomi saa jatkoa ensi talvena. Ohjelmaa kuvattiin keväällä Filippiinien Caramoanin saaristossa, jonne monien muiden julkkisten tavoin matkasi myös median moniottelija Wallu Valpio.

– Seitsemän kiloa lähti viidakossa. Eihän siellä paljon muuta ollut tarjolla kuin kaksi kourallista riisiä päivässä ja vähän vettä, joten paino putosi pakostikin. Kosteusprosentti huiteli 100:ssa, ja lämpöä oli yölläkin noin 30 astetta.

Lue myös: Herranjestas, Wallu Valpion suuri järkytys: Hampaani putosivat suusta!

Selviytyjät ei ole mitään läpsyttelyä, vaan oikeasti rankka kokemus kilpailijoille. Herra Valpio sanoo kuitenkin nauttineensa suunnattomasti ajastaan tropiikissa.

– Useita viikkoja ilman alkoholia, tupakkaa tai mitään muutakaan epäterveellistä suuhunpantavaa. Ja hyvillä unilla aurinkoa ottaessa. En ole ikinä viettänyt sellaista sporttilomaa!

Lue myös: Siideri tärveli Wallu Valpion hampaat täysin – hätkähdyttävät kuvat hammasoperaatiosta Turkissa! ”Olin tottunut syömään vain toisella puolella suuta”

Hetkinen, siis hyvillä unilla?

– No juuri näin! Vanhana punk-rumpalina olen tottunut nukkumaan missä vain, Wallu naurahtaa.

– Toki siellä ravut hieman kutittelivat varpaita, mutta mikäs siellä oli makoillessa suuren kuun möllöttäessä. Parempia unia en ole saanut missään.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!