Hyppää pääsisältöön
Wallu Valpio nähdään Selviytyjät-ohjelmassa.

Wallu Valpio paljastaa totuuden Selviytyjät-kuvauksista - laihtui 7 kiloa: ”En ole koskaan viettänyt sellaista sporttilomaa!”

Nelosella huippusuosion saavuttanut Selviytyjät Suomi saa jatkoa ensi talvena. Ohjelmaa kuvattiin keväällä Filippiinien Caramoanin saaristossa, jonne monien muiden julkkisten tavoin matkasi myös median moniottelija Wallu Valpio.

– Seitsemän kiloa lähti viidakossa. Eihän siellä paljon muuta ollut tarjolla kuin kaksi kourallista riisiä päivässä ja vähän vettä, joten paino putosi pakostikin. Kosteusprosentti huiteli 100:ssa, ja lämpöä oli yölläkin noin 30 astetta.

Lue myös: Herranjestas, Wallu Valpion suuri järkytys: Hampaani putosivat suusta!

Selviytyjät ei ole mitään läpsyttelyä, vaan oikeasti rankka kokemus kilpailijoille. Herra Valpio sanoo kuitenkin nauttineensa suunnattomasti ajastaan tropiikissa.

– Useita viikkoja ilman alkoholia, tupakkaa tai mitään muutakaan epäterveellistä suuhunpantavaa. Ja hyvillä unilla aurinkoa ottaessa. En ole ikinä viettänyt sellaista sporttilomaa!

Lue myös: Siideri tärveli Wallu Valpion hampaat täysin – hätkähdyttävät kuvat hammasoperaatiosta Turkissa! ”Olin tottunut syömään vain toisella puolella suuta”

Hetkinen, siis hyvillä unilla?

– No juuri näin! Vanhana punk-rumpalina olen tottunut nukkumaan missä vain, Wallu naurahtaa.

– Toki siellä ravut hieman kutittelivat varpaita, mutta mikäs siellä oli makoillessa suuren kuun möllöttäessä. Parempia unia en ole saanut missään.


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!