fbq
Uutiset
03.01.2021 19:02
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Sara Sieppi
Mikä kaunotar sängyssä! Sara Sieppi herkkusuuna: "Loma on vaarallisen ihanaa"
Uutiset
03.01.2021 19:02
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Vuoden 2011 Miss Suomi ja sometähti Sara Sieppi, 29, osaa välillä myös rentoutua ja nauttia pitkistä aamuista.

Jouluihmiseksi ja työmyyräksikin tunnustautuva Sara makoilee kuvankauniina sängyssä ja pohtii, millaista olisi nousta herätyskellon pirinään.

- Huomenta, kello 12.56. Täs vaan mietin, millaistakohan se elämä oli herätyskellon kans. Pitääks nää suklaakonvehdit myös vaihtaa joskus johonkin muuhun aamiaiseen. Ai vitsi, loma on kyl ihmiselle vaarallisen ihanaa (sydän), Sara fiilisteli Instagram-julkaisunsa kuvatekstissä.

Lue myös: Joulun syntisin seksipommi? Sara Sieppi poseeraa roisisti rinnat esillä ja pyllistää vesirajamekossa - rohkeiden kuvien takana ilmiselvä viesti!

Toisessa kuvassa Sara on kuvannut jalkojaan ja televisiota. Kolmas kuva on keskittynyt lähes kokonaan syötyyn konvehtirasiaan.

Katso kaikki kolme kuvaa klikkaamalla oletuskuvan oikealla puolella olevaa nuolinäppäintä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)

Juhlameininkiä

Aiemmin julkaistussa kuvassa Sara Sieppi säkenöi täydessä juhlameikissä ja bileasussa.

- Päätin uudistaa muijan ennen ens vuotta (hiustenvärjäykset olikin niit harvoja muutoksia omassa elämässä tänä vuonna)! Nyt cheers ja ens vuoteen kaverit! Luki kuvatekstissä.

Lue myös: Sihisevän kuuma Sara Sieppi saa vedenkin kuplimaan! Poseeraa jumalaisen kurvikkaana bikineissä - Onko missikaunottaresta koskaan julkaistu näin seksikkäitä kuvia?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)

"Tein töitä kuin ne loppuisivat"

Sara tiivisti myös Vuoden minä -kuvansa yhteyteen menneen vuoden tunnelmat ja ajatukset.

- Tammikuussa rakentelin Balilla ajatuksia tuleville kuukausille, jo paluulennolla maski kasvoilla ne hälveni olemattomiin. Keväästä tulikin satojen tuntien terapiamatka omaan itseeni neljän seinän sisälle hamstrattujen WC-papereiden keskelle. Tein töitä kuin ne loppuisi ja viikonloppuisin nauroin ystävieni kanssa välillä aina sinne sunnuntain pääkipuun asti.

- Ullakkohuoneistosta tuli mun ensimmäinen oma piilopaikka. Sain melkein kymmenen vuotta yrittää, että palkkasin siskoni ensimmäiseksi työntekijäkseni. Tahti kiihtyi ja iltaisin äänikirjatkaan eivät nukuttaneet. Loppuvuosi tyhjennettiin, kasasin joulun ajatuksia ruokailumaratonin ohessa ja nyt mietin, että mentiinpä lujaa. Ensi vuonna annan aikaa jollekin muullekin kuin luurille, ystävilleni pyrin olemaan kokonainen sekä perhettäni nään muuallakin kuin WhatsApissa. Uutena vuotena aion lainata erään turkulaisen nimeltä mainitsemattoman kiinteistömogulin Jethro Rostedtin laineja ”no joo, maistuu maistuu” ja jättää tämän vuoden onnellisin mielin taakseni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)

Lue myös: Sara Sieppiä haukuttiin somessa prostituoiduksi - törkeä solvaus veti missikaunottaren sokkiin: "Miten joku kehtaa?"

Arkistojen aarteita: Sara Siepin rohkea bileasu: napapaita ja nahkamini

Tilaa Seiskan uutiskirje! »