fbq
Uutiset
02.07.2015 20:34
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Seiskan toimitus
Mika Pohjonen avautuu tulehtuneista väleistään Heidiin: Nukuimme kuukausia eri huoneissa!
Mika Pohjonen avautuu tulehtuneista väleistään Heidiin: Nukuimme kuukausia eri huoneissa!
Uutiset
02.07.2015 20:34
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Seiskan toimitus

Vuoden 1992 tangokuningas, sittemmin oopperalaulajana menestynyt Mika Pohjonen, 41, tunnustaa julkaisemassaan tiedotteessaan väliensä entiseen kihlattuunsa, vuoden 2013 tangokuningattareen Heidi Pakarisen, 39, olevan tällä hetkellä tulehtuneet. Tuore Seiska paljasti tangopariskunnan ajautuneen lähes 20 vuoden jälkeen eri teille.

TAUSTAA: Suosikkitangokuninkaallisten 20 vuoden liitto kariutui kolmiodraamaan!

Jäätävyys näkyy toisen osapuolen kommunikointihaluttomuutena ja vastahakoisuutena selvittää käsillä olevaa tilannetta, taikka jatkosuunnitelmiaan. Olen muun muassa saanut tietää hänen (Heidin) etsivän asuntoa Lahdesta, ja hänen näkemyksistään tyttöjen asuinpaikan suhteen tämänpäiväisten lehtijuttujen kautta, Mika tilittää.

Parilla on kaksi kouluikäistä tytärtä.

 

"Löysin sormuksen pöydältä"

Ero on Mikan mukaan ollut Heidin päätös.

Sain lopullisen tiedon asiasta löytämällä kihlasormuksen keittiön pöydältä. Yhdyn myös hänen näkemykseensä siitä, että liittomme on ollut jo pitkään - kuukausia - rakoilemassa, ja tämänhetkinen tilanne on vain lopputulos pitkään jatkuneista selvittämättömistä ongelmista. Voin siis todeta tässä vaiheessa, että julkisuudessa näkynyt ruusuinen kuva suhteemme laadusta ei ole enää pitkään aikaan pitänyt paikkaansa, Mika taustoittaa.

Olemme nukkuneet eri huoneissa Heidin aloitteesta jo yli neljä kuukautta, ilman että asiaan johtaneita syitä saatiin koskaan selvitettyä, hän kirjoittaa.

 

"Ei kolmatta pyörää"

Mika kiistää tapailevansa tällä hetkellä toista naista, toisin kuin Heidi vihjaili Seiskassa.

On surullista, että sanani asian suhteen ei Heidille näköjään ole painanut, ja hän aiheuttaa tällä hetkellä lausunnoillaan turhaan väärinkäsityksiä ja pahaa mieltä tahoille, jotka tähän eroon eivät mitenkään kuulu, Mika kirjoittaa.

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »