Mika Häkkisen ja Marketa-vaimon itsenäisyyspäivän vietosta yllätyspaljastus: hotelli Kämpissä oltiin aivan monttu auki – kuva!

Uutiset | 15.12.2017 11:33

Viikko sitten keskiviikkona (6.12.) koko kansakunta kylpi samppanjassa, kun Suomi täytti 100 vuotta. Yksi itsenäisyyspäivän Linnan juhlien kuvatuimmista pareista oli taatusti Mika Häkkinen ja hänen kuvankaunis Marketa-vaimonsa.

Lue myös: Herranjestas mikä asu, Marketa! Mika Häkkinen saapui vaimonsa kanssa linnaan virne naamalla!

Seiska kertoi aiemmin, etteivät Mika ja Marketa viihtyneet kovin myöhään tasavallan presidentin pippaloissa. Kaksinkertainen F1-maailmanmestari vaimoineen sujahti jo ennen iltayhdeksää Linnan jylhistä ovista pimenevään iltaan.

Lue myös: Ohhoh, Mika Häkkisen ja Marketan juhlailta Linnassa sai äkkinäisen lopun!

Nyt pariskunnan itsenäisyyspäivän liikkeistä on paljastunut uusia yksityiskohtia. Seiskan toimitukseen otti yhteyttä eräs kansalainen, joka oli nähnyt Mikan ja Marketan aiemmin samana päivänä – ja varsin yllättävissä merkeissä.

– Olimme syömässä hotelli Kämpissä, kun huomasimme heidät, silminnäkijä kertoo.

Mika Häkkinen ja hänen Marketa-vaimonsa Linnan juhlissa 2017.

Sinänsä ei ole uutinen eikä mikään, että monimiljonääri ja ökyelämää viettävä herra Häkkinen puolisoineen aterioi Suomen kalleimmassa luksushotellissa. Silmiinpistävää oli kuitenkin se, millaisessa asussa Mika haarukoi murkinoitaan.

– Mika popsi juhla-ateriaa collegehupparissa ja -housuissa. Sen sijaan Marketa oli tälläytynyt aivan viimeisen päälle, kristallikruunujen alta supistaan.

LUE: Ennenjulkaisemattomat juorut Linnan juhlista: Häirikkö vietiin putkaan – juhlavieras linnasta pois pyörätuolilla!

Marketan tavoin kaikki muutkin myöhään lounastaneet olivat kuulemma juhlatamineissa – Mikaa lukuun ottamatta.

– Ei se ketään meistä haitannut, mutta näytti vain hassulta, Seiskalle ihmetellään.

KATSO MYÖS: Pirkko Arstila, 79, arvioi Linnan pukujen topit ja flopit: Almalle pyyhkeitä – Jaana Pelkosen rohkea kaula-aukko kauhistutti: ”Onneksi Jaana ei ole povikuningatar!”

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus, lukijan kuva
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!