Matti Silmu älähti piikikkäästi tapaus Jari Sillanpäästä - tyly sivallus somessa: ”On se vaan jännä juttu!”

Uutiset | 29.03.2018 11:18

Yölintu-yhtyeestä potkut saanut ja soolouralle siirtynyt Matti Silmu on ottanut sosiaalisessa mediassa kantaa Jari Sillanpään ympärillä vellovaan huumekohuun.

Jarilta on peruttu joitain kesän konsertteja kohun myötä. Tilanne on herättänyt keskustelua somessa, ja monet ovat kommentoineet tilanteen olevan Jarille oikein.

Lue myös: Jari Sillanpään konsertteja nurin huumekohun myötä, järjestäjiltä peruutusilmoituksia – keikkamyyjältä hämmentävä reaktio!

Yölintu-yhtyeestä reilu vuosi sitten potkut saanut Matti Silmu kommentoi Jarin tilannetta henkilökohtaisessa Facebook-päivityksessään.

Pieni kommentointi liittyen Sillanpään juttuun ja häneltä peruttuihin esiintymisiin… On se vaan jännä juttu, että kuitenkin alkoholisteja kelpuutetaan lavoille kännissä örveltämään ja välillä jopa konttaamaan ja ihmiset vielä maksaa tästä.. Kokemusta on, Matti kirjoitti yksityisessä profiilissaan.

Kirjoituksellaan Matti viittaa ainakin veljensä, Yölintu-yhtyeen solistin Simo Silmun alkoholinhuuruisiin esiintymisiin. Yhtye joutui jopa perumaan keikkojaan laulajan huonon kunnon ja ryyppyputkien takia.

Lue myös: Simo Silmu repsahti taas: Yölinnun keikat peruttiin – raju ryyppyputki alkoi synttäreistä! 

Asianajaja oikaisi huumerinkiväitteitä

Jari Sillanpää pidätettiin Helsinki-Vantaan lentokentällä viime lauantaina huumausainerikoksesta epäiltynä. Aluksi uutisoitiin, että poliisi epäili laulajan kuuluvan huumeverkostoon, mutta Jarin asianaja kiisti asian laulajan Facebook-sivustolla julkaistussa viestissä.

Lue myös: Huumerikoksesta epäilty Jari Sillanpää pääsi vankilasta, kommentoi pidätystään ensi kertaa - kiistää yhteyden huumeverkostoon!

Kyseessä oleva omaa käyttöä varten tapahtunut huumausaineiden hankkiminen muodostaa kokonaisuudessaan sen huumausainerikoksen, josta poliisi Sillanpäätä epäilee. Sillanpää korostaa, että poliisi epäilee häntä nimenomaan huumausaineen hankkimisesta omaan käyttöön, eikä mistään muusta osallisuudesta huumeverkostoon. Hankitut määrät ovat olleet kuitenkin sen verran suuria, että kysymyksessä on huumausainerikos eikä huumausaineen käyttörikos, asianajaja Juha Räihä kirjoitti laulajan Facebook-sivustolla.

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!