Huumerikoksesta epäilty Jari Sillanpää pääsi vankilasta, kommentoi pidätystään ensi kertaa - kiistää yhteyden huumeverkostoon!

Uutiset | 27.03.2018 16:14

Laulaja Jari Sillanpää kommentoi pidätystään Facebookissa. Kirjoituksessaan hän myös paljasti, että on päässyt maanantaina vapaaksi Pasilan poliisivankilasta.

Kiitos kaikista viesteistä. Haluan tämän uuden mylläkän keskeltä kertoa teille kaikille, että kun eilen pääsin kotiin Pasilan poliisivankilasta tunsin itseni niin onnelliseksi, että halusin syleillä koko maailmaa, vaikka tilanne on mikä on ja vaikka vietetty aika siellä oli niin lyhyt niin sain pienen tovin tuntea todella syvältä mitä merkitsee kun menettää vapautensa, Sillanpää kirjoittaa.

Sillanpää pidätettiin epäiltynä huumerikoksesta lentokentällä, kun hän oli palaamassa Thaimaan-lomaltaan. Laulaja kertoo tuoreessa päivityksessä myös tuntemuksistaan pidätyksen jälkeen. Sillanpään viesti tulevasta on toiveikas.

LUE: Täällä törkeästä huumerikoksesta epäilty Jari Sillanpää virui poliisin valvonnassa – kuvat!

- Meillä on kaikilla omat riippakivemme ja haasteet elämässä. Pieniä ja suuria. Niiden yli kun ajallaan pääsee olen vakuuttunut, että oman sisäisen vankilan ovet avautuvat ja voimme hengittää vapaammin ja nähdä asiat uudessa valossa ja taas tepastella eteenpäin kohti uusia haasteita.

Viestinsä lopuksi Sillanpää on kirjoittanut vielä:

- Ps. Elämä ei ole helpoksi tarkoitettukaan.

TAUSTAA: IL: Poliisi nappasi Jari Sillanpään lentokentältä - uusi huumerikosepäily! 

Päivityksessä on mukana myös Sillanpään avustajan Juha Räihän lausunto asiaan liittyen. Lausunnossa todetaan Sillanpään kiistävän yhteyden huumeverkostoon.

Päivityksen mukaan Sillanpäätä epäillään huumausainerikoksesta, eikä pelkästä huumausaineen käyttörikoksesta.

LUE: IL: Jari Sillanpää mukana laajassa huumeringissä? Poliisi tutkii törkeänä huumausainerikoksena! 

Poliisin esitutkinnassa on selvinnyt, että Sillanpää on käyttänyt metamfetamiinia viihdetarkoituksessa vuodesta 2014 lähtien. Hankitun huumausaineen yhteismäärä näinä vuosina on ollut noin 110 grammaa.

- Kyseessä oleva omaa käyttöä varten tapahtunut huumausaineiden hankkiminen muodostaa kokonaisuudessaan sen huumausainerikoksen, josta poliisi Sillanpäätä epäilee. Sillanpää korostaa, että poliisi epäilee häntä nimenomaan huumausaineen hankkimisesta omaan käyttöön, eikä mistään muusta osallisuudesta huumeverkostoon. Hankitut määrät ovat olleet kuitenkin sen verran suuria, että kysymyksessä on huumausainerikos eikä huumausaineen käyttörikos, Räihän viestissä kerrotaan.

Asianajaja kommentoi myös sitä, että Sillanpään hallusta löydettiin lentokentällä alle yhden gramman suuruinen erä metamfetamiinia.

- Sillanpää ei osaa kertoa, mistä aine on peräisin, eikä aineen alkuperää ole vielä saatu selvitettyä.

- Sillanpää on tämän asian tiimoilta ollut ensin kiinniotettuna ja sitten pidätettynä. Hänet on päästetty Helsingin poliisivankilasta vapaaksi maanantaina 26.3.2018. Sillanpään asuntoihin on suoritettu kotietsinnät 25.3.2018. Kotietsinnöissä ei ole löydetty huumausaineita.

 

 
 
.
Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!