Simo Silmu

Simo Silmu repsahti taas: Yölinnun keikat peruttiin – raju ryyppyputki alkoi synttäreistä!

Uutiset | 28.09.2017 09:43

Suosikkiyhtye Yölinnusta puhuttaessa esiin nousee väkisinkin keulahahmo Simo Silmun, 40, alkoholiongelma. Simo on kertonut ongelmastaan mediassa avoimesti, ja yhtyeeltä on ongelman vuoksi mennyt vuosien saatossa useita keikkoja penkin alle tai jäänyt kokonaan soittamatta. Elokuussa Me naisille antamassaan haastattelussa Simo kertoi, ettei hän pysty täysraittiuteen, mutta hoitaa nykyään viikonlopun keikat kunnialla ja selvin päin. 

Yölintu peruutti kuitenkin jälleen kaksi keikkaa. Perjantain 15.9. Turun Venus Nightlife -yökerhon ja lauantain 16.9. Lohjan Tanhuhovin keikat peruttiin sairaustapauksen vuoksi.

Kunto huononi

Keikkojen perumisen jälkeen Seiskalle alkoi sadella vinkkejä, että sairaustapaus johtui suoraan Simon kosteista syntymäpäiväjuhlista alkaneesta juomaputkesta. 

– Simo täytti 40 vuotta 31. elokuuta, ja synttäreitä juhlittiin todella kosteissa tunnelmissa eräässä porilaisessa kapakassa. Yölinnulla näytti olleen synttäreiden jälkeen pieni keikkatauko, ja seuraavat esiintymiset olivat vasta 8. ja 9. syyskuuta. Ne Simo sai vielä hoidettua, mutta sen jälkeen hänen kuntonsa huononi juomisen takia niin pahaksi, että hän joutui jäämään sairauslomalle, eräs bändin lähipiiriläinen paljastaa Seiskalle

Keikat selvin päin

Keikkapaikoilta ei haluttu kommentoida Seiskalle keikan peruuntumisen syytä. Simoa itseään ei tavoitettu kommentoimaan asiaa.
Simo palasi sairauslomaltaan noin viikon jälkeen, ja Yölintu keikkailee jälleen kovalla tahdilla. Nähtäväksi jää, miten Simon terveys kestää kovaa keikkarumbaa.

– Simo kyllä kärvistelee keikat selvin päin, mutta silloin kuin keikkoja ei ole, hänen juomisensa on jatkunut yhtä rajuna kuin ennenkin, porilaiset väittävät.

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!