Uutiset

Matalaa profiilia! Räppäri Gettomasa piiloutui huppuunsa liikkuessa Instagram-povipommi Pashan kanssa!

26.06.2020 06:39

Seiskan tietojen mukaan rapin jyväskyläläinen Suomen-mestari ja Emma-palkittu Gettomasa, oikealta nimeltään Aleksi Lehikoinen, 26, tapailee venäläistaustaista savonlinnalaiskaunotarta Pasha Pozdniakovaa, 20.

Viimeisimmät näköhavainnot kaksikosta ovat muutaman viikon takaa, jolloin supersuosittu sanansylkijä ja hillittömistä luomukurveistaan palvottu povipommi bongattiin läheisissä tunnelmissa Rantasalmella sijaitsevasta kylpylähotelli Järvisydämestä.

Lue lisää: Yhteisiä öitä! Suosikkiräppäri Gettomasa ja hillittömistä kurveistaan tunnettu Instagram-povipommi Pasha viihtyvät yhdessä!

Savonlinnalainen Pasha Pozdniakova, 20, on yksi suosituimpia Suomessa asuvia Instagram-julkkiksia. Venäläiskaunottarella on ollut Instassa yli miljoona seuraajaa.
Savonlinnalainen Pasha Pozdniakova, 20, on yksi suosituimpia Suomessa asuvia Instagram-julkkiksia. Venäläiskaunottarella on ollut Instassa yli miljoona seuraajaa.

Useita havaintoja

Savonmaalta supattelevan silminnäkijän mukaan Gettomasan ja Pashan yhteinen kehonkieli ei muutoinkaan viitannut pelkkään kaverilliseen kanssakäymiseen.

– Sellainen fiilis jäi, että jotain enemmän heidän välillään on meneillään. Ja mikäs siinä, Masahan on hyvinkin komea kaveri ja Pasha varsinainen kaunotar, kylpyläosastolta kuiskitaan.

Rantasalmen lisäksi räppäristä ja kurvittaresta on yhteisiä näköhavaintoja Pashan kotikaupungista Savonlinnasta, Gettomasan nykyisiltä kotikulmilta Helsingistä sekä Varkaudesta, jossa Masalla asuu Seiskan tietojen mukaan sukulaisia.

Lue myös: Morjens, mitkä vappumunkit! Parikymppinen savolaisnainen sulloi valtavat luomurintansa urheilutoppiin – koko Savonlinna mykistyi: ”Kaikki tuijottivat niitä”

 

Hyvin matalaa profiilia

On kuitenkin epäselvää, voidaanko Masan ja Pashan tapauksessa puhua parisuhteesta, tapailusta tai kenties jonkinlaisesta muusta vakisuhteesta. Varmaa on vain, että nimekäs kaksikko yrittää pitää mahdollisimman matalaa profiilia.

Lue myös: Ovatko nämä jo epäreilun uhkeat luomumuodot? Nuoren savolaisnaisen Instagram-tili on suljettu jo viidesti – ”Johtuu varmaankin näistä isoista rinnoistani”

Esimerkiksi keväällä helsinkiläiset hämmästyivät, kun Gettomasa rynni lähes piilotellen Pashan kanssa elokuviin.

– Räppäri oli vetäissyt hupun niin syvälle päähän, että kaveri varmasti toivoi, ettei häntä tunnistettaisi. Se oli hieman hassua, sillä itse kulkisin kyllä ylpeästi pää pystyssä, jos tapailisin tuollaista daamia, popcornin kärystä naurahdetaan.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!