Uutiset

Martina Aitolehti kommentoi eroaan MTV:llä Vappu ja Marja livessä: "Jossain vaiheessa on vain pakko tehdä päätöksiä itsensä ja lapsiensa hyvinvoinnin edestä!"

16.04.2020 21:22

Tämän iltaisessa MTV:n talkshow-ohjelmassa Vappu ja Marja Livessä vieraillut Martina Aitolehti, 37, puhui erostaan liikemies Stefan Thermanista.

Pariskunta erosi lähes kymmenen vuoden yhdessäolon jälkeen viime pääsiäisenä vain muutamia päiviä ennen keskusteluohjelman suoraa lähetystä 16. huhtikuuta.

Lue lisää: Ero! Stefan ja Marinan suhde on ohi: "Olen surullinen, mutta pärjään"

Ohjelmassa juontajat Vappu Pimiä ja Marja Hintikka kysyivät Martinalta, mikä sai hänet päättämään pitkän suhteensa?

-    Lehdistähän on voitu vuosien aikana lukea, kuinka mua on selätetty paljonkin tässä tosi isojen kriisien kanssa. Jossain vaiheessa on vain pakko tehdä päätöksiä itsensä ja lapsiensa hyvinvoinnin edestä. Tosi isoja ja kipeitä päätöksiähän ne on mutta ne on tehtävä, Martina kertoo.

Martina paljasti haastattelun aikana, että on kierrellyt totuuksia parisuhteestaan jo pitkään. Juontaja Marja kysyy tunteikkaalta Martinalta, mitä ne kierrellyt totuudet ovat?

- Olen suojellut jollain tietyllä tavalla ja pitänyt ehkä jonkin näköistä illuusiota yllä. Mulle selviää ehkä paremmin, kun tämä pöly lasketuu ja kaikki tämä on vain muisto. Osaan vastata sitten tuohonkin ehkä paremmin, Martina vastaa hämmentyneenä.

 

 

Pyyntö juontajille

Martina oli lähettänyt ohjelman juontajille julkisen pyynnön parisuhteensa puimisesta talkshwossa. Kohukaunotar julkaisi viestinsä Instagram-sovelluksen välityksellä päivää ennen kuvauksia. 

- Huomenna olen vieraana Vappu ja Marja Livessä. Haastis oli buukattu jo ennen tätä eroa ja se ei ole haastattelun teema - toki jotain siitä puhutaan . En koe tässä kohtaa korrektiksi puida tilannetta sen enempää, ei ole mitään sanottavaa. Yritän vain selviytyä ja keskittyä omaan ja lasten hyvinvointiin.
Uskon että luvassa rehellinen ja hyvä haastis, Martina pyysi

Pääsiäiskohu

Martina kohautti Suomea pääsiäismaanantaina, kun hän ilmoitti Instagramissa erostaan. Järkyttävintä asiassa oli se, kun Stefan liitettiin pian Sofia Belorfiin, 30, romanttisessa mielessä. Sofia ja Stefan viettivät juhlientäytteisen pääsiäisen yhdessä. 

Sofia Belórf poistumassa rättiväsyneenä Stefan Thermanin asunnolta pääsiäisjuhlinnan jälkeen.
Sofia Belórf poistumassa rättiväsyneenä Stefan Thermanin asunnolta pääsiäisjuhlinnan jälkeen.


Lue lisää: Raju Bileputki pääsiäisenä! Sofia Belórf ja Stefan Therman huristelivat Mersu-limusiinilla juhlista toisiin - paparazzikuvat!

Sofia ja Stefu ovat kieltäneet suhteensa. Heidän välisestä suhteesta yllättyi myös Sofian poikaystävä Niko Ranta-aho, joka istuu vankilassa Katiska-huumevyyhdin takia. Niko tunnusti suuren osan huumausainerikoksistaan oikeudenkäynnissä. 

Sofia tuki poikaystäväänsä vielä helmikuussa oikeudenkäynneissä, koska hän ei muuten päässyt Nikoa näkemään. 

 


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Pasi Murto, Timo Korhonen, Panu Hörkkö, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!