Ero! Martina Aitolehti kertoo suhteen Stefaniin olevan ohi: "Olen surullinen, mutta pärjään"

Uutiset | 13.04.2020 08:48

Mediapersoona Martina Aitolehti, 37, ja liikemies Stefan Therman, 34, eroavat. Martina kertoo erosta omalla Instagram-tililään.

Viimeiset vuodet on ollu mulle henkisesti hyvin opettavaisia ja olenkin kasvanut ihmisenä kilometrejä. 
Tämä prosessi alkoi konkreettisesti viime marraskuussa kun lähdin Atlantin yli purjehdukselle. Nyt on aika päättää se. 

Olen joutunut kohtaamaan jotain niin absurdia surua ja pelkoa ettei sanat riitä niitä tunteita kuvailemaan. 
Tunnen silti kiitollisuutta tästä kaikesta, koska se on pakottanut mut opiskelemaan elämää ja sen syvintä merkitystä. 

Se on pakottanut mut kohtaamaan itseni. Matka on vielä pitkä, mutta sentään se on aloitettu. Jokainen meistä on vastuussa omasta elämästä ja omista valinnoista. Nyt mulle ja lapsille ei enää jää vaihtoehtoja kun päästää irti. Me kuljetaan eri polkuja ja nyt on aika opetella hengittämään uudelleen ja syvempään. Olen surullinen, mutta pärjään. Ilman surua ei ole kasvua. Pärjään.

Kiitos yhteisestä matkastamme ja kiitos tuosta enkelistä joka yhdessä saatiin aikaan. Hänessä on rakkaus nyt ja ikusesti. Kiitos että otit Victorian (Martinan tytär, toim. huom.) kuin omaksesi. 

Rakkaus ei katoa koskaan, se vain muuttaa muotoaan. Jonakin päivänä me koukistumme  toistemme ympärille ja napsahdamme lukkoon, emmekä irtoa enää.

Pitkä suhde

Martina ja Stefan alkoivat seurustelun jo liki vuosikymmen sitten, vuonna 2011. Pariskunta oli kihloissa, mutta he eivät koskaan astelleet avioon. Seiskan tietojen mukaan häitä siirrettiin ainakin kahdesti. Martinalla ja Stefanilla on yksi yhteinen lapsi. He ovat asuneet Helsingissä sekä viettäneet paljon aikaa Hangossa, missä Stefanilla on vapaa-ajan asunto.

s

Stefan on pitänyt matalaa profiilia julkisuudessa. Helsingin pintaliitopiireissä mies on sen sijaan hyvinkin tunnettu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sitoutua niin syvästi että muuttuu pohjattomaksi Puristaa niin lujasti että muuttuu rajattomaksi Rakastaa niin mielettömästi ettei mikään enää ole vailla merkitystä. "Tommy Taberman" Viimeiset vuodet on ollu mulle henkisesti hyvin opettavaisia ja olenkin kasvanut ihmisenä kilometrejä. Tämä prosessi alkoi konkreettisesti viime marraskuussa kun lähdin Atlantin yli purjehdukselle. Nyt on aika päättä se. Olen joutunut kohtaamaan jotain niin absurdia surua ja pelkoa ettei sanat riitä niitä tunteita kuvailemaan. Tunnen silti kiitollisuutta tästä kaikesta, koska se on pakottanut mut opiskelemaan elämää ja sen syvintä merkitystä. Se on pakottanut mut kohtaamaan itseni. Matka on vielä pitkä, mutta sentään se on aloitettu. Jokainen meistä on vastuussa omasta elämästä ja omista valinnoista. Nyt mulle ja lapsille ei enää jää vaihtoehtoja kun päästää irti. Me kuljetaan eri polkuja ja nyt on aika opetella hengittämään uudelleen ja syvempään. Olen surullinen, mutta pärjään. Ilman surua ei ole kasvua. Pärjään. Kiitos yhteisestä matkastamme ja kiitos tuosta enkelistä joka yhdessä saatiin aikaan. Hänessä on rakkaus nyt ja ikusesti. Kiitos että otit Victorian kuin omaksesi. Rakkaus ei katoa koskaan, se vain muuttaa muotoaan. "Jonakin päivänä me koukistumme toistemme ympärille ja napsahdamme lukkoon, emmekä irtoa enää."

Henkilön Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) jakama julkaisu

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!