fbqÖkyhuvila kuin pommin jäljiltä! Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin uudessa miljoonakodissa remontti pahasti vaiheessa – hurjat kuvat Espanjasta! | Seiska
Uutiset
08.10.2018 07:26
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: MVPHOTOS, FOTOLIA JA COSTAS & CASAS
Martina ja Stefan.
Ökyhuvila kuin pommin jäljiltä! Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin uudessa miljoonakodissa remontti pahasti vaiheessa – hurjat kuvat Espanjasta!
Uutiset
08.10.2018 07:26
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: MVPHOTOS, FOTOLIA JA COSTAS & CASAS

Kohukaunotar Martina Aitolehti ja hänen liikemiesrakkaansa Stefan Therman ovat hankkineet Espanjan Marbellasta hulppean huvilan. Hintapyyntö oli 800 000 euroa.
Idyllisen huvilan kunto ei Martinaa ja Stefania kuitenkaan tyydyttänyt, vaan he ovat laittaneet asunnon mittavaan, satojatuhansia euroja nielevään remonttiin.

LUE LISÄÄ: Oho, Martina Aitolehti ja Stefan Therman rakentavat uutta kotia: 800 000 euron ökyhuvila Espanjassa!

Työmaa.

Seiskan kuvaajan pyörähtäessä rakennustyömaalla talo oli kuin pommin jäljiltä ja pihalla oleva uima-allaskin oli jäänyt rakennusjätteiden alle.

Talo ulkoa.
Vasaran alle joutunutta taloa ei ole uskoa enää samaksi kuin jo sulkeutuneessa myynti-ilmoituksessa. Käytännössä remontissa uusiksi menevät kaikki lattiasta kattoon. 
Ilmoitus.
Sisätilojen lisäksi näyttävät holvikaaret on purettu, mikä kielii Martinan ja Stefanin mahdollisista suunnitelmista laajentaa talon sisätiloja pihan suuntaan.