Hyppää pääsisältöön
Marko Lönnqvist on jälleen epäiltynä rikoksesta.

Marko Lönnqvist epäiltynä törkeästä varkaudesta: Ateria varastetuilla lounasseteleillä – ”Olin väärässä paikassa väärään aikaan!”

Kirjailijaksi ryhtynyt entinen ammattirikollinen Marko Lönnqvist, 41, on Seiskalle kantautuneiden vinkkien mukaan jälleen epäiltynä rikoksesta.

– Marko vietti yön putkassa, ja häntä epäillään törkeästä varkaudesta, Seiskalle kerrottiin vinkkinä.

LUE MYÖS: Marko Lönnqvistiä epäillään törkeästä varkaudesta: Vietiin yöksi putkaan!

Seiska tavoitti Markon, joka myönsi tapahtuneen, mutta totesi, ettei hänellä ole osuutta eikä arpaa epäiltyyn rikokseen. Hän kertoo olleensa väärässä paikassa väärään aikaan.

Lue myös: Ex-gangsteri Marko Lönnqvist vapautettiin törkeästä rahanpesuepäilystä: pyydetäänkö todistamaan Cannonball-kerhoa vastaan?

– Olin kavereiden kanssa syömässä Flamingon kupeessa sijaitsevassa ruokapaikassa. Kaverin oli tarkoitus maksaa viulut. Hän maksoi ne lounasseteleillä, jotka oli varastettu samasta paikasta. Entisenä ammattikonnana en ole niin tyhmä, että käyttäisin lounasseteleitä samassa paikassa, josta ne on pari päivää aiemmin varastettu, Marko ihmettelee.

Auto sotkettiin

Poliisit olivat ilmeisesti paikalla tutkimassa rikosta juuri, kun Marko ja hänen kaverinsa saapuivat paikalle.

– He päästivät muut, ruoat maksanutta kaveria lukuun ottamatta menemään. Olisivat he laskeneet minutkin, mutta päätin jäädä paikalle, koska luulin, ettei asian selvittämisessä menisi kauan ja voisin hakea kaverini poliisiasemalta. Sitten paikalle tullut partio muutti mielensä, ja minutkin vietiin yöksi putkaan, Marko kertoo.

Lue myös: Huh, millä ökyautolla Marko Lönnqvist täräytti Myyrmäkeen: tältä koomassa ollut gangsteri näyttää nyt - kuvat!

Marko joutui virumaan putkassa 23 tuntia.

– Koppikorvausta saa, jos on puoli tuntia pidempään, mutta poliisit pitivät ihan kiusaksi maksimimäärän, jonka pystyivät ilman, että joutuvat siitä maksamaan. Lisäksi autooni tehtiin etsintä, jonka aikana nuuskani heitettiin pitkin poikin ja bensakanisteri oli kaadettu niin, että bensat vuosivat takakonttiin. Auto vaati sisäpesun, ja aion hakea ainakin 1 000 euron vahingonkorvauksia, Marko pauhaa.

Kaverin "hyvä kauppa"

Markoa kuulusteltiin seuraavana päivänä, ne kestivät vain muutaman minuutin.

– Kerroin poliisille, että olen syytön ja tiedän tasan sen verran, mitä kaverini kertoi minulle poliisin tullessa paikalle. Hän oli saanut lounassetelit tuntemattomalta ihmiseltä huoltoasemalla. Tyyppi oli sanonut kaverille, ettei hänen pankkikorttinsa toimi ja voisiko tämä tankata hänelle, jos saisi vastakaupaksi lounasseteleitä. Kaverini koki tehneensä hyvän kaupan, eikä hän epäillyt mitään hämärää.

Lue myös: Kuukausi koomassa vei ex-gangsteri Marko Lönnqvistiltä 30 kiloa, tältä hän näyttää nyt - kuvat! ”Opettelin uudestaan puhumaan ja kävelemään!”

Toipilaana putkaan

Putkaan joutuessaan Marko oli yhä toipilaana saatuaan kaksi sydänkohtausta ja kaksi aivoinfarktia sekä oltuaan sen seurauksena kuukauden koomassa. Hän joutui syömään seitsemää lääkettä, eikä hän saanut soittaa edes omaisilleen kertoakseen, että on hengissä.

Lue myös: Ei herkille, järkyttävä kuva kauhunhetkestä: ex-gangsteri Marko Lönnqvist luhistui kotonaan – Elziera-rakas elvytti sokissa! ”Marko ei reagoinut mihinkään!”

– Minulla ei ollut lääkkeitä mukana, eivätkä kytät meinanneet antaa niitä ennen kuin näytin heille kaulassa olevia arpia, joista hengityskoneen letkut laitettiin sisään. Lopulta he soittivat Espoon sairaalaan ja toimittivat lääkkeitä.

– Kuulustelut eivät muuttaneet mitään, ja olen edelleen epäilty siltä pohjalta, että olisin muka koomapotilaana käynyt ryöstämässä jonkun v***n lounasravintolan.


Teksti:
Sami Sinokki
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!