Uutiset
Katso kuvat!

Huh, millä ökyautolla Marko Lönnqvist täräytti Myyrmäkeen: tältä koomassa ollut gangsteri näyttää nyt - kuvat!

29.01.2018 17:20

Ex-gangsteri Marko Lönnqvist rakastaa näyttäviä sisääntuloja. Hänellä on tapana saapua eri tapahtumiin toinen toistaan hienoimmissa autoissa, ja hänet on muun muassa nähty saapuvan poliisikuulusteluun Aston Martin DB9 -ökyautolla.

TAUSTAA: PAHOINPITELYSTÄ EPÄILTY EX-GANGSTERI MARKO LÖNNQVIST AVAUTUU POLIISIKUULUSTELUISTA: KERROIN ENSIMMÄISTÄ KERTAA ELÄMÄSSÄNI TOTUUDEN!

Peter Fryckmania lainaten, minulla on kavereita, joilla on hienoja leikkikaluja, joita saa lainata, Marko kertoi aiemmin Seiskan kysyessä autojen alkuperästä.

Seiskan 25-vuotissynttäribileisiin Marko saapui tyylikkäästi limusiinilla. 

TAUSTAA: KUKA SAAPUI SEISKAN BILEISIIN LIMUSIINILLA? ESITTELI MYÖS TUMMAN RAKKAANSA – KUVA!

Viime lauantaina (27.1.) Myyrmäen urheilutalolla käytiin ex-ammattinyrkkeilijä Juho Tolppolan järjestämä ammattinyrkkeilyilta. Tällä kertaa Marko täräytti urheilutalon eteen Mercedes-Benz S 350 -luksusautolla.

MArko

Kaikilla lisävarusteilla menopelillä olisi uutena Suomessa hintaa lähes 200 000 euroa. Markon porhaltaessa paikalle ihmisten päät kääntyivät, ja useampi nyrkkeilyfani kävi kyselemässä Markolta autosta.

Marko auto

Kuukauden koomassa kahden sydänkohtauksen ja kahden aivoinfarktin jälkeen ollut Elämäni gangsterina -kirjailija voi nyt tänä päivänä silminnähden paremmin kuin vielä vuodenvaihteessa. Kooman takia hän menetti 30 kiloa painostaan ja oli sairaalasta päästessään kävelevä luuranko.

Marko
Marko poseerasi nyrkkeilyillan järjestäneen Juho Tolppolan kanssa.

Nyt Marko on saanut lihaa luiden päälle ja vaikuttaa muutenkin hyvinvoivalta.
 

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!