Hyppää pääsisältöön
Mari Valosaari

Mari Valosaari pääsi vihdoin sairaalasta – paino putosi useita kiloja!

Fitness-kaunotar Mari Valosaari kertoo uudessa blogikirjoituksessaan päässeensä sairaalasta kotiin. Hän joutui sairaalaan suolistosairautensa takia viime viikolla.

Mari Valosaari joutui sairaalaan - ikävä sairaus otti pahasti takapakkia: Älkää tehkö samaa virhettä!

Tilanne on sen verran rauhoittunut että kotihoidolla päästään jatkamaan. Kyllähän täällä viikko taas vierähtikin. Olo on kyllä edelleen heikko eikä vatsa suinkaan vielä kunnossa ole, mutta näkymät on paremmat. Vie todennäköisesti kuukauden, ehkä kaksikin että saadaan tulehdus kunnolla kuriin. Suolistosairaudet on tosi hitaita paranemaan. Ja siis paranemaan, sanan varsinaisessa merkityksessä minä en tule, vaan oireet saadaan kuriin. Tämä tauti on siitä inhottava että varsinaista hoitomuotoa jolla koko sairaus lähtis pois ei tietääkseni ole keksitty. On ainoastaan keinoja joilla pidetään oireet joko minimissä tai poissa kokonaan, Mari kirjoitti.

Lääkäri on kehottanut Maria ottamaan rauhallisesti kotona, eikä hän saa tehdä raskaita kotiaskareita vähään aikaan. Mari aikoo ratsastaa hevosiaan ja päivittää blogiaan oman olonsa niin salliessa. Lisäksi hän yrittää saada ravinnonsaantinsa kuntoon.

Seuraava haaste onkin saada paino takaisin. Parin viikon sisään paino pudonnut n 6kg.


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Ari Lahti

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!