Hyppää pääsisältöön
Mari Valosaari

Mari Valosaari joutui sairaalaan - ikävä sairaus otti pahasti takapakkia: Älkää tehkö samaa virhettä!

Fitness-kaunotar Mari Valosaaren suolistosairaus on ottanut ikävästi takapakkia.

Mari kertoi blogissaan joutuneensa sairaalaan pari päivää sitten. Marilla on ärhäkkä suolistosairaus, haavainen paksusuolentulehdus, ja hänen terveydentilansa on ottanut pahaa takapakkia. Sairaalaan tiputukseen joutunut Mari pääsi tähystykseen, mutta sen lopputulos ei ollut hyvä.

Tulehdus joka tosin tiedettiin olevan paha vahvistettiin erittäin pahaksi ja sen lisäksi tulehdus on levinnyt huomattavasti pidemmälle suolessa kuin mitä se on aikaisemmin ollut. Hirvittävän pitkälle kameran kanssa ei päästy suolta katsomaan kun kivut oli niin hurjat. Kovasti he yrittivät lääkettä suoneen tuikata ja nuppi meni kyllä nurin, mutta kipu ei hellittänyt. Lääkäri sitten sanoi että ei hänen tarvitse mennä enää pidemmälle, hän näkee kyllä tästä että tilanne on huono ja laajentunut että sillä ei nyt ole niin suurta merkitystä kuinka pitkällä tarkalleen se on kun pitkällä kuitenkin, Mari kirjoittaa blogissaan.

Mari joutui jäämään sairaalaan, jotta hänen suolistossaan jylläävä tulehdus saadaan hallintaan. Mari kertoi itkeneensä tähystävälle lääkärille sitä, ettei hakeutunut hoitoon nopeammin. Hänellä oli ollut pahaa veriulostetta ennen sairaalahoitoon hakeutumista.

Suurin virhe oli jatkaa ja jatkaa vaikka vuorokauden aikana juoksin veriripulilla keskimäärin 20 kertaa. Selväähän se on että ei kroppa montaa kuukautta voi tuollaista kestää, nestehukka tulee väistämättä ja anemia kun ruoka-aineet ei ehdi imeytyä. Minä tyhmä vaan painoin vaikka tilanne oli paha. Älkää te tehkö samaa virhettä!

 


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!