Katso kuva!

Marbellan ökytaloon tehtiin kotietsintä – tältä tutkintavankeudessa virunneiden Sofia Belórfin ja Niko-rakkaan Espanjan-koti näyttää nyt – kuva!

Uutiset | 29.07.2019 06:06

Sofia Belórfiin kohdistuneet rikosepäilyt syöksivät kaunottaren luksuselämästä kurjiin olosuhteisiin Tikkurilan poliisivankilaan, josta hän vapautui perjantaina hovioikeuden päätöksellä.

Lue lisää: Luksustalo vaihtui betonikoppiin! Näin karussa sellissä Sofia Belórf elää tutkintavankeudessa – kuva!

Sofia ja avopuoliso Niko Ranta-aho hankkivat hiljattain lähes kahden miljoonan euron arvoisen villan Espanjasta Marbellan ylellisimmältä alueelta Porto Banuksesta. Rakastavaisten 700-neliöisessä villassa on muun muassa oma elokuvateatteri, kuntosali sekä uima-allas.

Myös Marbellan-kotiin tehtiin kotietsintä.
Myös Marbellan-kotiin tehtiin kotietsintä.

 

Lue myös: Sokkipidätys! Tähän Sofia Belórfin ja avomies Niko Ranta-ahon 2 miljoonan euron luksustaloon poliisi teki kotietsinnän - pariskuntaa epäillään törkeistä rikoksista!

Pari hankki viime vuonna kodin myös Helsingistä. Hienolla Punavuoren alueella sijaitseva kerrostaloasunto on 119-neliöinen. Huoneisto on arvotalossa ja maksoi lähes 700 000 euroa. Sofia ja Niko toteuttivat kämppäänsä mittavan remontin.

Lue myös: Tässä arvotalossa on Sofia Belórfin ja Niko-rakkaan uusi lemmenpesä: mittava remontti edessä – kuva!

Teksti:Mia Jussinniemi
Kuvat:Seiskan arkisto ja All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!