fbqMaisa Torppa hehkuttaa vaihtaneensa merkkilaukkukuvat ja täydellisen somejulkisuuden köyhään opiskelijaelämään - Instagram-tili näyttää toista! | Seiska
Katso kuvat!
Maisa Torppa

Maisa Torppa hehkuttaa vaihtaneensa merkkilaukkukuvat ja täydellisen somejulkisuuden köyhään opiskelijaelämään - Instagram-tili näyttää toista!

Uutiset | 30.10.2018 12:20

Kohukaunotar Maisa Torppa opiskelee bloginsa mukaan lähihoitajaopintojen rinnalla myös sairaanhoitajaksi ammattikorkeakoulussa.

Lue lisää: RALLIPIIREISTÄ TUTTU HENKILÖ VAINOSI PIRULLISESTI MAISA TORPPAA PUOLITOISTA VUOTTA: "OLEN HÄNELLE PAKKOMIELLE!"

Kaunotar avautuu Instagramissaan siitä, kuinka hän voisi tällä hetkellä elää täysin toisenlaista elämää.

- Heräisin myöhään ilman kellon pärinää ja miettisin, minkälaisen aamupalan tekisin, että siitä saisi mahdollisimman hienon somekuvan, Maisa kirjoittaa.

- Sitten mä menisin hakemaan postista kolme eri pakettia missä mulle olis lähetetty toinen toistaan ihanampia sponssijuttuja. Sitten mä lähtisin kavereiden kanssa keskustaan istumaan kahviloihin ja ottamaan somekuvia mun uusista merkkilaukuista ja -vaatteista. Kaiken huipuksi tili ei olisi opiskelijabudjettia nähnytkään, Maisa jatkaa. 

"Niin siistiä opiskella unelma-ammattiin"

Maisa päätti kuitenkin valita toisin ja lähteä kulkemaan intohimonsa perässä. 

-  Päivät olen koulussa ja illat kiinni läppärillä tehtävien parissa. Usein tajuan nukahtaneeni otsa kiinni koneeseen. Hullu olen, kun kahta koulua painan samaan aikaan mutta silti mä jollain sekopäisellä tavalla rakastan tätä. On tää vaan niin siistiä opiskella unelma-ammattiin, Maisa kirjoittaa. 

Maisan Instagram-tili vilisee kuitenkin toinen toistaan ylellisempiä kuvia.

Lue myös: MAISA TORPPA "NOSTI HALOON" LENTOKENTÄLLÄ: "OON OLLUT IHAN FINE, VAIKKA SAANKIN VIININI MUOVILASISSA"

Muutama viikko sitten kaunotar viihtyi ystäviensä kanssa Thaimaan lämmössä. Lomareissulle kuului niin upeita illallisia kuin lentokentän vip-loungejakin. 

Maisa on tunnettu myös ylellisestä pukeutumistyylistään, johon kuuluu monien tuhansien eurojen arvoiset merkkilaukut ja muut asusteet. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HOLIDAY MOOD 😎 @chiquelle koodilla ’MAISA15’ -15% 🌴

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

Maisan ja hänen puolisonsa Jari-Matti Latvalan koti on hyvin ylellinen, ja siellä suositaan luksusmerkkejä, kuten suomalaista luksusbrändi Balmuiria, jonka tuotteita ei opiskelijabudjetilla saa. Lisäksi pariskunnalla on juuri valmistunut Puumalassa sijaitseva kesämökki. 

Lue lisää: JARI-MATTI LATVALAN JA MAISA TORPAN UUSI UPEA KESÄMÖKKI NOUSI SAIMAAN RANNALLE - KATSO KUVAT!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍒🍎🍓 @nakdfashion

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

 

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!