Maisa TO

Syy sokkieroon selvisi! Maisa Torppa Me Naisissa: Jari-Matti petti!

07.11.2019 08:29

Rallikuski Jari-Matti Latvala ja Maisa Torppa erosivat kohun saattelemana kuluneena syksynä. Rypyt rakkaudessa paljastuivat koko kansalle, kun Seiska kertoi, että Maisa vietti öitä "it-pomoksi" kutsutun nimisen miehen luona Jari-Matin ollessa ulkomailla. 

Kohun käydessä kuumimmillaan sekä Jari-Matti että Maisa julkaisivat sosiaalisessa mediassa eroon liittyneitä tiedotteita, mutta juurisyy eroon jäi ulkopuolisille mysteeriksi.

Nyt Maisa on antanut Me Naiset -lehdelle haastattelun, jossa hän kertoo, mitä todellisuudessa oli tapahtunut. Viime tammikuussa silloinen kihlapari lomaili Keniassa. Matkan aikana Maisalle selvisi asioita, mitä Jari-Matti oli tehnyt.

- Lomalla sain sattumalta tietää asioita, joita en olisi ikinä uskonut. Sinä päivänä maailmani musertui täysin. 
Luottamus romuttui yhdessä hetkessä.

Kyse oli pettämisestä!

- Olin kokenut pettämistä joskus teini-iän seurustelusuhteessa, mutta en koskaan aikuisiällä.

Oman lisänsä tilanteeseen antoi keväällä tapahtunut keskenmeno. Jari-Matti oli kiireinen, joten Maisa joutui käsittelemään asian yksin.

Me Naisille eroa on kommentoinut myös Jari-Matti.

- Jotkin virheet ovat sellaisia, että ne pystyy käsittelemään ja niistä pääsee yli, jotkin taas sellaisia, joita ei pysty käsittelemään, hän viittaa avoliittonsa päättymisen syihin

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!