Katso kuvat!

Huhhuh, Sofia Belórfin kädessä yli 10 000 euron ökylaukku tuoreissa paparazzikuvissa - tällaista luksusveskaa ei joka naisella ole! Katso!

Uutiset | 29.09.2020 17:55

Seiska julkaisi eilen maanantaina paparazzikuvat Stefan Thermanista ja Sofia Belórfista. Seiskan paparazzi bongasi pariskunnan Espoon Tapiolasta Fyllas-baarin pihalta lauantai-iltana kahdeksan jälkeen.

Stefun firman omistamalla pakettiautolla salamyhkäisesti paikalle saapunut seurue vietti Seiskan saamien tietojen mukaan Stefun siskon syntymäpäiviä.

– Stefu toimi juhlien isäntänä. Fyllasissa esiintyi muun muassa Penelope-hitistään tuttu William. Sofia ja Stefu viihtyivät illan sopuisasti yhdessä, eikä erosta ollut tietoakaan, silminnäkijä vinkkasi Seiskalle.

Lue lisää: Dramaattinen erokohu historiaa! Sofia Belórf ja Stefan Therman juhlivat jälleen lemmekkäästi yhdessä - paljastavat paparazzikuvat!

Ökylaukku bongattu!

Seiskan paparazzikuvat paljastavat, että Sofian lauantai-illan juhlissa kantama asuste ei ollut mikä tahansa veska, vaan Sofian kädessä komeili ökylaukkujen eliittiin lukeutuva Hermèsin Birkin 35 Togo Chocolate Brown -laukku. Esimerkiksi Metti Forssellilla on samankaltainen Birkin-veska. 

Sofia ja Stefan

Sofian laukku maksaa uutena yli 10 000 euroa. Lähin liike, jossa Birkin-laukkua myydään uutena, sijaitsee Hermèsin liikkeessä Pariisissa. Laukku ei yleensä ole heti saatavilla kaupan hyllystä, vaan ostaja joutuu ilmoittautumaan jonotuslistalle. 

Lue myös: Sofia Belórf on huoliteltu kotioloissakin – ”En edes omista pieruverkkareita!”

 

 

Jonotuslista on yleensä pitkä, ja voi kestää jopa vuosia, että ostaja saa laukun käsiinsä. Koronan takia Birkin-laukun ostaminen on helpottunut huomattavasti, sillä jonotuslistalla olevan ostajan on päästävä paikan päälle hakemaan laukku heti, kun se on saatavilla.

Hermès-liike ei siis varaa tuotteita, joten jos ensimmäisenä jonotuslistalla oleva ostaja ei pääse paikalle (esimerkiksi nykyisten matkustusrajoitusten takia), menee laukku seuraavalle ostajalle. Tämän vuoksi monet innokkaat himoshoppaajat ovatkin käyneet paikan päällä kokeilemassa onneaan. 

Birkin-laukku on myös saatavilla eri vintage-kaupoista, joten laukun saa ostettua myös käytettynä. 

Sofia ja StefanSofia ja Stefan

Tältä Birkin-laukut näyttävät - katso kuvat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Embrace the saddler’s spirit. #Leatherclassic #Artisanart #Stitchbystitch #BirkinBag #Hermes #TheSaddlersSpirit

Henkilön Hermès (@hermes) jakama julkaisu

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Birkin (@hermesbirkin) jakama julkaisu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Birkin (@hermesbirkin) jakama julkaisu

Teksti:Monica Ollas & Mika Seppänen
Kuvat:Panu Hörkkö & Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!